Clio II ph2 1.5 dCi, l.'04 - blue dCi by jurre - prodan
hja, ta vikend sem jih ene 400 nabil (na Krk pa nazaj), poraba kaze 4,5 po potovalnem
(realno mjckn vec). Eni se pac vozmo ce ze mamo avto
@Tadej
lani sem jih naredil okoli 25k, letos pa hm... 17k od 5.janurja
(ocitno jih bo malo vec letos
). Bo treba spet olje menjat pri 90k. Ne, tisti lightshow me ne moti, zdaj mi stalno svet lucka za elektroniko
sem mel na testerju, pa so sobe krive, ker je so bile ze zacetk leta testirane in so bolj za silo. Potem mi je pa s testerjem zbrisal napake, pa lucke ni bilo vec za 4 dni zdaj je pa spet isto, pa kadar ta lucka gori avto laufa se bolj kot traktor v leru.
Sem prejle narocil sobo, ce bo vse ok jih zamenjam drug teden. Sob pa drugih ni kot original, razen obnova ki je bolj tako tako...
@Tadej
lani sem jih naredil okoli 25k, letos pa hm... 17k od 5.janurja
Sem prejle narocil sobo, ce bo vse ok jih zamenjam drug teden. Sob pa drugih ni kot original, razen obnova ki je bolj tako tako...
hja, razmislal sem... samo vprasanje ce spet dobis razbitega s tok mal km, itak je ze novejsi letnik kar nekaj casa zunaj, tako da majo vecinoma kar dost prevozenega. Pol pa se ne ves kdaj spet crkne, enim crkne po 50k km, enim po 150k
Pa rabljene bi dobil za okoli 100eur na komad...pol ce crknejo vrzes 400eur stran. Avta pa tud se ne bom kar takoj prodajal.
Pa rabljene bi dobil za okoli 100eur na komad...pol ce crknejo vrzes 400eur stran. Avta pa tud se ne bom kar takoj prodajal.