Koda avtoradia
Koda avtoradia
Avto sem resitirav in sedaj ne morem uklopiti radia, ker nimam vec kode od njega!
Zanima me sledece, kje najlazje dobim to kodo ali ce mi jo lahko kdo priskrbi!
Prosim za pomoc in lep dan
Zanima me sledece, kje najlazje dobim to kodo ali ce mi jo lahko kdo priskrbi!
Prosim za pomoc in lep dan
Jaz imam podoben primer. Radio sem dobil z avtom treba je pa vnest kodo radia. Radio je se kasetar ampak bi mi prav prisel. Znamka je Blaupunkt. Kaj obstaja kak generator kode al kaj takega?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Imam isti problem pri laguni, pa imam na servisni knjižic na prvi strani eno kodo, ni štiri mestna pa ne prime, sklepam da ni prava... je pa neki tazga kar je resje napisal....
Avto je iz tujine, ampak mislim da ni problem kodo dobit pri naših serviserjih?
samo preverjam ker avto prevzamem v četrtek in avtoradio ni delal... pač smo probal ko sm ga zaaral, sam ga nismo usposobil oz nismo našl prave kode...
Še nekaj kar se ne tiče te teme vendar bom tule nadaljeval...
Avto ma GPS, in kot vem se te avtomobile izsledi če so vkradeni, saj naj bi GPS oddajal signal lokacije...
Kaj pa če je radio ugasnjen, v mojem primeru pač je treba vpisat kodo, da niso tako izklopil antene, in potem ko bi jo js usposobil, bi naslednji dan mel policijo doma??
Po moje težko da bi bil ukraden ker so servisne knjige, rezervna kartica, itd... ampak bi rad ovrgel sum, da nebi res kaj bilo...
Sicer je avto kupljen v avtohiši....
Avto je iz tujine, ampak mislim da ni problem kodo dobit pri naših serviserjih?
samo preverjam ker avto prevzamem v četrtek in avtoradio ni delal... pač smo probal ko sm ga zaaral, sam ga nismo usposobil oz nismo našl prave kode...
Še nekaj kar se ne tiče te teme vendar bom tule nadaljeval...
Avto ma GPS, in kot vem se te avtomobile izsledi če so vkradeni, saj naj bi GPS oddajal signal lokacije...
Kaj pa če je radio ugasnjen, v mojem primeru pač je treba vpisat kodo, da niso tako izklopil antene, in potem ko bi jo js usposobil, bi naslednji dan mel policijo doma??
Po moje težko da bi bil ukraden ker so servisne knjige, rezervna kartica, itd... ampak bi rad ovrgel sum, da nebi res kaj bilo...
Sicer je avto kupljen v avtohiši....
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane