nova vozniska dovoljenja - v obliki kartice

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

nova vozniska dovoljenja - v obliki kartice

Odgovor Napisal/-a jurre »

ce se kdo ne ve
http://24ur.com/novice/slovenija/nova-v ... jenja.html

bo kar kul, spet ena kartica...pa 2eur drazja cena, pa veljavnost samo 10 let :roll:
bo treba denarnco zamenjat, pa bomo sam se kartice nosil :D
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

jas grem kr nasledni tedn po njo, mi glih 3 leta potece :D
Uporabniški avatar
5 GTT
Kraj: Hrpelje

Odgovor Napisal/-a 5 GTT »

jaz sem komaj cakal to ker una plahta mi je prevelika za v denarnico in se samo mecka, pa ce pades v morje(enkrat se mi je zgodilo :lol: ) se unici :wink:

se prometno bi mogli naredit tako :D
Deli R5/GT turbo- 041687548
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

jst jo bom mogu januarja tko al tko it iskat (sm aprila zajebu, k nism su po novo zdr. spricevalo in mi sam do januarja velja - kera beda!).

Se pa strinjam s prejsnjim komentarjem, da je ta roza knjizca prevelika, pa tud ne lih najbolj "prirocna" - prejsnjo knjizco ssm mel ze tok zmeckano pa zgonjeno, da je se kksn penzionist nima tok :D :lol: :lol:
Uporabniški avatar
pile
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a pile »

jst ne razumem nekaj: zakaj hudica se v nasi drzavi ne lotijo projektov kar se da celostno,
jst ne vem kaki problem bi bil zdruzit vse te silne kartice v eno, kar cip oz zapis na kartici nedvomno omogoca.

ne bi blo lepo imet eno kartico, ki bi nadomestila osebno, zdravstveno, voznisko dov., studentsko, pa se prometno dovoljenje???
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

pile napisal/-a:jst ne razumem nekaj: zakaj hudica se v nasi drzavi ne lotijo projektov kar se da celostno,
jst ne vem kaki problem bi bil zdruzit vse te silne kartice v eno, kar cip oz zapis na kartici nedvomno omogoca.

ne bi blo lepo imet eno kartico, ki bi nadomestila osebno, zdravstveno, voznisko dov., studentsko, pa se prometno dovoljenje???
Ja samo potem bi nekateri manj zasluzli...
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

cez 3 mesce ti bodo dal pa cip v glavo pa bo spet nekaj novega...bedniki :twisted:
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
scythe

Odgovor Napisal/-a scythe »

Vsako leto nekaj spreminjajo :? Se sreca da sem vceraj podaljsal voznisko dovoljenje 8) Neki me zanima, kaj pa tisti ko majo recmo zdaj voznisko dovoljenje do 2068 leta? Bojo razveljavili do 2068 pa bo mogu vsakih 10 let podaljsat ?
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Sej pise da bomo morali vsi zamenjat do leta 2018. Pol pa vsakih 10 let.
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

Jzt ga bom menju 2018 in cist nic prej. bog si ga vedi kaj bojo se ustvarjal do takrat.
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

js sm su pa v sredo po novo voznisko k mi potekla ... pa kaj cm brez se pa nemorm furat :lol: in dal 10.45 eur za par stemplov :wink:

da pa nova velja samo 10let je cisto prav in upam da bojo vsi dobili veljavnost izpita max 10let ne pa da imajo nekateri podalsano do xx leta... kontrola more bit vsakih 10let za VSE !
Slika
Uporabniški avatar
scythe

Odgovor Napisal/-a scythe »

schik napisal/-a:Sej pise da bomo morali vsi zamenjat do leta 2018. Pol pa vsakih 10 let.
To pol pomeni tist ko ma zdaj voznisko dovoljenje do 2068 in bo menjal za novo voznisko 2018 mu nebo vec veljalo do 2068?

Npr. menjas 2018 in mi velja potem do 2028 in ne vec do 2068? Prav razumem?
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

86-4PJ napisal/-a:js sm su pa v sredo po novo voznisko k mi potekla ... pa kaj cm brez se pa nemorm furat :lol: in dal 10.45 eur za par stemplov :wink:

da pa nova velja samo 10let je cisto prav in upam da bojo vsi dobili veljavnost izpita max 10let ne pa da imajo nekateri podalsano do xx leta... kontrola more bit vsakih 10let za VSE !
To pomeni, da bo moral vsak iti vsakih 10 let na upravno enoto, kjer bo skesiral xx,xxeur in mu bodo za 10 let podaljsali veljavnost kartice.
Zdravniski pregled ti pa lahko velja tudi do 80ga leta.
Slika
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

Ravno v tem je pomoje kec. Pomoje gre tukaj bolj za odziranje denarja, kot pa kej druzga - torej tist, k je bil ze na zacetku "kariere" voznika dober, bo dober tud do konca, pa tud ce vmes dobi dioptrije -5.0...
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

jah kaj pa drugega kot zretje denarja spet? nesposobni bodo se zmeraj vozil 8)
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Odgovori