Pregorevanje parkirnih zarnic

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
recept

Odgovor Napisal/-a recept »

dolenc napisal/-a:Potem je pa to, to.
Jaz jih moram sicer sam prizgat, vendar sem jih vcasih prej potem pa sem vzgal. Pa sem po dve na mesec menjal, H7 in parkirne.
Nisem bil jasen. Ko zaganjam motor so ugasnjene. Avtomatsko se vklopijo nekaj sekund po zagonu. Nimam moznosti, da to preprecim in pocakam recimo pol minute.

Predvidevam, da bi - ce bi bil problem z zagonom - crkovale tudi kratke zarnice, pa ne. Crkujejo samo parkirne in - kot opazam na cesti - sploh ne samo meni.
Uporabniški avatar
renaultv6

Odgovor Napisal/-a renaultv6 »

Sem imel podobne probleme. Crkovale so zarnice za kratke luci (H7) in to precej pogosto. Potem sem dal noter zarnice NARVA H7, ki imajo debelejso zarilno nitko in je bolje. Ne vem pa kaksna je tocna oznaka. Prva mi je sedaj crknila po cca. 3 letih. Prej sem jih menjal na pol leta.
Laguna dTI driver
recept

Odgovor Napisal/-a recept »

renaultv6 napisal/-a:Sem imel podobne probleme. Crkovale so zarnice za kratke luci (H7) in to precej pogosto. Potem sem dal noter zarnice NARVA H7, ki imajo debelejso zarilno nitko in je bolje. Ne vem pa kaksna je tocna oznaka. Prva mi je sedaj crknila po cca. 3 letih. Prej sem jih menjal na pol leta.
Kje se pa dobi te zarnice in ali obstajajo tudi v izbvedbi, primerni za parkirne Scenic?
Uporabniški avatar
renaultv6

Odgovor Napisal/-a renaultv6 »

Verjeto jih imajo povsod kjer prodajajo to znamko zarnic. Jaz sem jih kupil v Trzicu sredi mesta, kjer je trgovina z avtodeli. Za Scenika pa ne vem katere zarnice ima.
Laguna dTI driver
Odgovori