Lepa laguna ful so dobre te luči. Vprašal bi te če bolje svetijo od prejšnih, pa kaj je potrebno zamenjati samo fokuse ali še kakšno vezno ploščo??? Sam bi tudi dal take luči na svojo laguno. Za odbijač pa bi pustil stari lepše zgeldajo tak.
A je z zamenjavo luči veliko dela?? Zanima me, ker bi rad na Laguni ph2 snel luči, saj so znotraj močno umazane, ker prejšnji lastnik ni imel zaščitnih pokrovčkov, ki bi preprečevali vstop umazanje v luči... Če imaš čas, te prosim da malo opišeš postopek. Aja drugače pa jaz na tvojem mestu ne bi menjal odbijača in spodnjih meglenk, saj tako vsaj po slikah sodeč zgleda veliko bolje, tiste okrogle čisto pokvarijo videz!
Za zamenjavo luci potrebujes 2 uri. Snemis masko in stare luci dol in potem je potrebno malo pobrusiti vezni lim, 0.5 cm, ker so tiste luci pri smerniku debljese.
Z razloga ker sem videl cudaj laguni ph2 z zamazani luci, zgledi da im je to slaba tocka, sem ih po vsakem robu zaprl z silikonom, tak da umazanija nebre noter priti.
Stare luci in tiste nove so nebo in zemlja kaj se tice svetlenja. To mi je najboljsa investicija v avto. Priporocam vsakemo to napraviti.
Luci so original Hella.