Gas pedala ni delala! Racunalnik je bil kao v varnem nacinu. Peljal sem se lahko, s tem, da mi je rac sam uravnaval plin. Pa nek dovod zraka v motor je bil zastopan, saj ne vem kje.
denisn napisal/-a:Gas pedala ni delala! Racunalnik je bil kao v varnem nacinu. Peljal sem se lahko, s tem, da mi je rac sam uravnaval plin. Pa nek dovod zraka v motor je bil zastopan, saj ne vem kje.
ja mi se prizge lucka za ralunalnik tista rumena z spiralom. in nabija sam obrate od 2000 do 3500 gas pa ne deluje. ce pa ga saltam v brzine pa gre samo 50km na uro in to pri 2500 obrati. in to se mi prizge ko ga vzgem ali pa ko se peljem. to je za popizdit. pol pa se ustavim in ga ugasnem pa malo pocakam pa gre pol normalno.
Imam enak problem, nabijanje obratov, gas se ne odziva, pri 2500 avto zacne trest (stisnem sklopko al pa bremzam).
Menjan je bil akumulator (prejsnji slab), najprej ciscena motorizirana loputa pol pa celo menjana (tester), popravljeni kabli - slaba masa (tester), pa za vsako brisanje napak iz rac. oz. na novo nalozen software. Tester je celo pokazal neke razlike v tlaku klimatske naprave, sam ne vem kaj bi to melo veze z vbrizgom.
Zdej mi je bojda resitev menjava racunalnika vbrizga goriva (rabljenega), pa upam, da bo spilal.