sm pred kratkim kupil rabljenga Scenica II letnik '05. Vse brezhibno dela, sm prezadovoljn sam vcasih ko hocem startati in prizgana je el. rocna zavora noce takoj popustiti ampak npr. spet dam v prvo prestavo in na konc spusti..a mogoce veste zakaj je tako? je vedno tako pr scenicu? in a to deluje na kaksn senzor?
Tako je pac nastavljena avtomatska rocna zavora. Vsakic ko avto ugasnes, se rocna zategne in zmeraj ko z mesta spelujes se ob znaku premikanja samodejno sprosti. Ce jo med voznjo zategnes, se ob zaznavi premikanja sama sprosti - isti prinsip kot prej. Se pa da zadevo izkolpit, ce te moti (poglej malo v navodila).
Rocna popusti, ko pritisnes na pedal za plin (zadostuje ze rahel dotik), saj je povezana s tipalom na tem pedalu. Brez pritiska na pedal se ne sprosti, takrat jo pac lahko sprostis preko rocice....Vsaj tako je, ce deluje normalno.....
sprehodec napisal/-a:zadeva je enkratna..sm se ze navadil ampak vcasih noce kar takoj spustiti, kot da je zablokirana..sam to me mal moti
Sprosti se, ko pritisnes plin in spuscas sklopko. Sem rabil kar nekaj vaje, da sem se jo navadil in se vedno si ne upam voziti prevec po Tolminskih hribih s tem avtom.