Mastni madez pod levo polosovino R5
Mastni madez pod levo polosovino R5
Danes sem malo gledal pri motorju, in opazo mastni madez pod levo polosovino. In vcasih ko zavijam mi pokne nekje pri podvozju, Vrjetno je to povezano s tem. Kaj bi blo za menjat? Al je boljse da peljem k mehaniku da tocno pove.
Si tud probal ce ima bilokaj kaj zracnosti? Verjetno pa ti pusca manseta na menjalniku. Ce bos avto malo bolje pregledal bos videl kje pusca. Ce je mastna tudi polos potem je sigurno manseta....ce pa je masten menjalnik pri levi polosi potem pa ti lahk pusca tudi pri vilcah menjalnika (ali kakorkol bi ze imenoval tist ko pride menjalna rocica v menjalnik) , ne vem moral bi videt.....
To da pokne , ko zavijas pa zna bit homokineticni.....Od cesa imas polosi? od 1.1 petke? Lahko pa tudi kaka zracnost v podvozju....skratka pregledat je potrebno celotni del prednjega podvozja.
P.S. Zadnjic sma se srecala v Bezeni.....
To da pokne , ko zavijas pa zna bit homokineticni.....Od cesa imas polosi? od 1.1 petke? Lahko pa tudi kaka zracnost v podvozju....skratka pregledat je potrebno celotni del prednjega podvozja.
P.S. Zadnjic sma se srecala v Bezeni.....
Poglej ce ti ni samo objemka na manseti sla. Sam sem imel ta problem na meganu. Prvo na levi strani potem pa cez pol leta se na desni. Manseta pa cela v obeh primerih. Pri naglem speljevanju mi je pa tudi spustil cuden zvok. Mehanik mi je dal pol drugo objemko in dal noter tiste masti v tubi in niti tistega zvoka ni vec niti masti.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Da nekaj takega. Spokalo pri naglem speljevanju. Volan obrni do konca v levo in poglej manseto pa probaj jo na roke dat dol. Poglej stanje mansete in objemke. Ker pri meni je zgledalo vse v redu potem je pa samo skocila manseta dol.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Samo objemko. Manseta je bla dobra. Na obeh straneh isto.
Prvo preveri ce je to sploh to in v kaksnem stanju je manseta.
Prvo preveri ce je to sploh to in v kaksnem stanju je manseta.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG