ja pa starter itak nima veze med voznjo ce ti avto med voznjo crkne. In ce ti vzge na kable pol starter dela, se pravi da potegne tok iz drugega akumulatorja ne iz tvojega. Probi se en akumulator sposodit pa ga zamenjaj in probaj.
10 min dela.
Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09
Ce ti starter komaj obraca pa nov akumulator, pa ce tudi prav ne obraca ko je priklopljen na drug avto je definitivno problem.
Cudno mi je edino s temi luckami. Najbolje da odklopis ta akumulator in probas drugega kot so ze eni rekli (od mame odsraufaj)
zarad luck je biu verjetn problem slab kontakt na klemi akumulatorja .. kleme sm zamenjou .. zdj mi pa ne zavergla .. in ne uzge prek drugega avta na kable .. tku da sumim starter ..ce uzgem na porivaj je dobr .. avto laufa normalno. sam koga ugasnem ga pa przgat nemorm vec. dans peljem mehaniku pa bomo vidl kaj bo
zdle sm biu pr mehaniku k popravlja starterje pa alternatorje .. pa mi ga je prklopu gor in je reku da fila dost .. da je starter .. tku da jutr grem k mojmu mehaniku da mi sname starter u petek ga nesem pa k temu obnovit .. pol bomo pa vidl kaj bo