R-laguna II

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

R-laguna II

Odgovor Napisal/-a zizek »

Lepo pozdravljeni.Prosil bi za pomoc in sicer mehanizem sprednjega stekla mam v okvari in me zanima,ce se da posebej dobit mehanizem ali pa je to v kompletu,ker nisem celega razdr da bi videl le stekla sem spravil nazaj gor rocno.In seveda ce ma gdo za prodat.L.P.
etore

Re: R-laguna II

Odgovor Napisal/-a etore »

ce se ne motim je v kompletu
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

zdaj pa po pravici povedano ze meni pocasi grete na organ, kaj vam je ze kdo povedal za funkcijo ISCI ? dajte malo sami iskat ne pa takoj odpirat nove teme, samo z tem problemom sem naletel na ene 4i in v teh po 3 poste

http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... ilo+stekla

tu poglej, mislim pa da ni razlike ce je clio, 19-ka, al pa megan, al pa tvoja laguna, isto sranje drugo pakovanje
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

sinko napisal/-a:zdaj pa po pravici povedano ze meni pocasi grete na organ, kaj vam je ze kdo povedal za funkcijo ISCI ? dajte malo sami iskat ne pa takoj odpirat nove teme, samo z tem problemom sem naletel na ene 4i in v teh po 3 poste

http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... ilo+stekla

tu poglej, mislim pa da ni razlike ce je clio, 19-ka, al pa megan, al pa tvoja laguna, isto sranje drugo pakovanje
Ni isto " sranje " kakor koli obrnes.....so drugacni sistemi, drugacna demontaza, druge cene, drugi motorcki......skratka - tebi in tvojem postu....pac clovek lepo vprasa, ti ga pa napades kot da je ne vem kaj....ta funkcija isci ni glih neka "pametna" verzija.....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

laguna II

Odgovor Napisal/-a zizek »

Hvala,sem popravil in dela odlicnoL.p.
Odgovori