1993 Renault 5 Energy
Cez dan sem tako zaposlen, da se ne spomnim, da bi v roke prijel fotoaparat in malo poslikal zadeve. Upam, da bo avto koncan do 5.7 (avtoslalom v Sempetru), kjer si boste lahko tudi od blizu pogledali kaj mi je ratalo skupaj spravit (ceprav bom do slaloma uspel realizirati samo del nacrtov).
Roke bi lahko se bolj ojacal, ampak glede na to, da ima Tomaz Gorenc (na Cliu 1.8 16V pripravljenem za rally) identicno ojacane roke in da mu drzijo, potem tudi jaz nebi smel imeti tezav. Pride pa baje tudi Tomaz na dirko v Sempeter
Roke bi lahko se bolj ojacal, ampak glede na to, da ima Tomaz Gorenc (na Cliu 1.8 16V pripravljenem za rally) identicno ojacane roke in da mu drzijo, potem tudi jaz nebi smel imeti tezav. Pride pa baje tudi Tomaz na dirko v Sempeter
Sej nista sama, ostali so bolj sramezljii pa se po garazah skrivajoZiiga napisal/-a:tole pa mene se vse cakaS tem d sm se po tvoji zaslugi odlocu de bom tut sam predelu roke
![]()
res fajn d se en ustvarja iste stvari
LP, Primoz
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
-
Barracuda1
Res se pospeseno dela in upam, da bodo vsi "nasi" avtomobili do dirke pripravljeni.schkorc napisal/-a:Sej nista sama, ostali so bolj sramezljii pa se po garazah skrivajo,... pa en drugemu krademo ideje
... Drugace pa zdaj ze kak teden je predvsem po Sempetru precej zanimivo, v parih garazah se sraufa, svasa, brusi, polira, cisti
, tolce...., kot da bo bilo naslednjo nedeljo konec sveta
, itak da sami renoji.
LP, Primoz
PS: tudi Schkorc je pridn