laguna 1,9 dci, kateri letnik
ja, laguna III je pa cist druga pesem, vsak se odloca sam kdaj bo menjal olje. Jaz nameravam kupiti VW passata, pa so tudi tam tako imenovani "long time" servisni intervali, vendar bom menjal na 15000km - mogoce se stara sola, skodit pa nima kej, pa tu strosek ni tako velik, ce ze je tak avto pri his.
lp., boris
lp., boris
Zadnjič spremenil posavec, dne 20 Jun 2009, 20:35, skupaj popravljeno 2 krat.
Iro se popolnoma strinjam s teboj, to je toiro napisal/-a:Olje maze lezaj v turbini.Tudi stare so imele serivs na 30.000 km ampak mehaniki so zaradi okvar priporocali manjavo na 15.000km.
Nevem kje je tukaj problem. Kor ima pa denar za novo laguno ima tudi tistih 40 50 eur da zamenja olje in filter....
lp
To pripombo sem napisal ker je pac bilo napisano da so pri novih renaultih spremenili servisni inteval, ker ga niso, dejstvo pa je da res vsak posameznik dela servise kot je pac za njega najboljse, jaz jih bom delal na 20000! lpposavec napisal/-a:Iro se popolnoma strinjam s teboj, to je toiro napisal/-a:Olje maze lezaj v turbini.Tudi stare so imele serivs na 30.000 km ampak mehaniki so zaradi okvar priporocali manjavo na 15.000km.
Nevem kje je tukaj problem. Kor ima pa denar za novo laguno ima tudi tistih 40 50 eur da zamenja olje in filter....
lp
Re: laguna 1,9 dci, kateri letnik
se vedno ti svetujem, da gledas po slovenskem poreklu avta, tako kot sem ze napisal, imas vec moznosti, da dobis dober avto, saj slovenci znamo skrbet za svoje jeklene konjicke. Pa, velik srece ti zeilm pri izbiri.dunstar napisal/-a:Pred priblizno dvema mesecema sem kupil laguno in jo cca. po enem mesecu naredil totalko na njej. Sedaj se zopet odlocam za laguno. Slisal sem veliko da so bile tezave turbin,egr,sob,citalec kartic... do sredine leta 2003 odpravljene. A je to res. Prej sem imel l.2004 in naj bi bile te tezave odpravljene vsaj deloma. Gledal sem letnik 2003 konec leta pa me zanima ce je to ok nakup ali en kup problemov.Hvala!
lp.
v kolikor jo je kupil, mu zelim veliko vec srece kot s tisto ,ki jo je kupil pred dvema mesecema, pa da mu sluzi brez okvar, tako kot moja, ki laufa kot singerca.A.F. napisal/-a:kolikor mi je znano, je ze kupil
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2904352&show=1
lp..
"utopicna cena", mogoce za tebe. Nisem pa napisal , da je to zadnja cena. Ce se ne motim imajo na avto netu ceno letnik 2005, celo 12100 Evrov( avtohisa), kaj pravis pa na to, pa tud cez deset so - Ultra utopija a nedolenc napisal/-a:Ampak 10 jurjev je pa malo utopicna cena.
Hej, kje pa pride 8 AirBag??
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2904352&show=1
lp., boris
No, nisem te hotel uzalit, saj avto res lepo zgleda, samo mislim da nikoli ne bos dobil toliko denarja zanjo kolikor se tebi zdi vredna. Lagun je malo morje, cene za tvoj letnik so od 7.500 naprej. Tako gleda tisti, ki avto kupuje. In prodajas Renaulta... jebi ga.
Sicer pa, zakaj prodajas, ce ti dela kot urca?
Ker na avtonetu vsi avti delajo kot urca.... tako kot je 12.600 EUR realna cena za tak avto...
Sicer pa, zakaj prodajas, ce ti dela kot urca?