Turbina VS uprasanje

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
bmajcen3
Kraj: sevnica

Turbina VS uprasanje

Odgovor Napisal/-a bmajcen3 »

Vceraj, ko sem menjaval akumolator na svojem vel satisu 3,0dv6 , in sem moral snet sesalno cev turbine, sem opazil da ima na osi luft, in sicer vertikalno in horizontalno nekje 0,5 mm. avto sicer deluje povsem normalno, tudi turbina normalno piska... .Ali je normalno, da ima toliko lufta?
avto: Renault vel satis 3,0dV6 initiale
traktor: Renault TX 103/14
motor: Yamaha R1
Uporabniški avatar
umlinar
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a umlinar »

pomojem neb smelo bit nc lufta. v vsakem primeru priporocam da pravocasno ukrepas, posledice solahk katastrofalne. v najboljsem primeru samo turbina v najslabsem kompletna masina.
LP
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

Ce je gor pa dol se ni hudo oz. sploh ni nic narobe, ce je pa noter pa ven, pa dvomim da ti se ne kadi, si ziher da je notr pa ven, da se ti ni samo zdelo zaradi gor pa dol?
Uporabniški avatar
lisko

Odgovor Napisal/-a lisko »

urosr napisal/-a:Ce je gor pa dol se ni hudo oz. sploh ni nic narobe, ce je pa noter pa ven, pa dvomim da ti se ne kadi, si ziher da je notr pa ven, da se ti ni samo zdelo zaradi gor pa dol?
Ni mus da kadi. JAz sem imel na mojem kr orenk lufta (milimeter sigurno), pa ni kadil cisto nic, tud sel je normalno. Edino kaj je blo vidno je bilo to da so bile lopatice speskane. Nova pa nima cist nic lufta.
etore

Odgovor Napisal/-a etore »

tudi nove imajo luft... stara oz turbina na avtu k je naredu ze nekaj km je normalno da ima luft. 0,5mm lufta gor in dol ni nic... ko bo 1,5 bo pa za it popraut...
Odgovori