Megane RS, tuning debata
Kako se pa tile sedezi in pasovi obnesejo vsak dan? po mestu in podobno? verjetno ni lih ful udobno, se posebej ti pasi. in se brez zadnjih zicev? verjetno imas se drug avto za okol ane? drugace pa ful pohvalno, da ste se lotil takega projekta, ceprou je ze v osnovi to ful drag avto in ga osebno ne bi niti dotaknil
Lp
Lp
Zanima me, ce se mislis ti s tem avtom dejansko vkljuciti v kaksno tekmovanje mogoce? Za vsak dan je verjetno prevec predelav narejenih ze in da ne bi mele predelave pomen, se mi ne zdi logicno.
Drugace pa spostovanje do vaju, ki sta se spravila to delat.
Ce priletim v petek dovolj hitro iz Lj podaljsam do Racelanda
Lp
Drugace pa spostovanje do vaju, ki sta se spravila to delat.
Ce priletim v petek dovolj hitro iz Lj podaljsam do Racelanda
Lp
Notranjost zadaj se bo tudi postimala? Recimo pasov, predalov in rocajev ne bos rabil ce nimas sedezev noter verjetno? A kletka je v barvi pasov? Ker tale barva zarad flesa zgleda bolj kot temeljna
Drugac pa super ideja, zgleda k da bi bil taprav
.....dirkalnik seveda 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Evo, da ne bo tema čisto zamrla
Evo mojih par novih predelav.
Nov intercooler

Preden sem ga zmontiral sem ga razmastil z iso propanolom in zaščitil z sintetičnim seal-lantom...to je od zainota in se uporablja oz. uporabljam kot zaščitni premaz za barvo oz. lak. Pac malo zaščite, da ne bi oksidiral

Nova samco-tova cev

No comment

Pa se eno hitro pospeševanje 100-200 v četrti prestavi.
http://www.youtube.com/watch?v=f7wjByY2hZA
More to come !!!
Evo mojih par novih predelav.
Nov intercooler

Preden sem ga zmontiral sem ga razmastil z iso propanolom in zaščitil z sintetičnim seal-lantom...to je od zainota in se uporablja oz. uporabljam kot zaščitni premaz za barvo oz. lak. Pac malo zaščite, da ne bi oksidiral

Nova samco-tova cev

No comment

Pa se eno hitro pospeševanje 100-200 v četrti prestavi.
http://www.youtube.com/watch?v=f7wjByY2hZA
More to come !!!

RenaultSport all the way!!!