Renault scenic in 18" tomason tn1
Evo nabavo zmontiru in zdej sem se zacel jebat ker so platisca kriva in so bila ze popravljena ... sem jih pelu Stipicu vulkanizerstvo k tud ravna feltne in je reku naj jih raj u kanto vrzem k so tok kriva in popravljena da jih noben vec ne spravi skup tko k je treba. Kaj mi svetujete? Men se bo utrgal...
Najbolj da mu jih nazaj vrnes.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Probaj mu jih nekak nazaj dat da ti vrne dnar
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 25&start=0
Malo si to temo preberi. Podobna zadeva.
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 25&start=0
Malo si to temo preberi. Podobna zadeva.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Meni se ti zdis ZELO neodlocna oseba ..
Bi, ne bi, bi, ne bi, te, one, tiste, ne ene ne druge, cetrte, al pa prve, ne, druge, bom kr tretje ..
Vzami to kot solo in pojdi v trgovino in kupi nove! Potem pa cesarkoli se lotis, se loti z razmislekom in odlocnostjo .. ti bo slo bolje ..
Zakon je na tvoji strani glede platisc, bos pa na denar cakal predolgo in se ti ne splaca ..
Bi, ne bi, bi, ne bi, te, one, tiste, ne ene ne druge, cetrte, al pa prve, ne, druge, bom kr tretje ..
Vzami to kot solo in pojdi v trgovino in kupi nove! Potem pa cesarkoli se lotis, se loti z razmislekom in odlocnostjo .. ti bo slo bolje ..
Zakon je na tvoji strani glede platisc, bos pa na denar cakal predolgo in se ti ne splaca ..
Zakaj se ne splaca?Bolje pozno kot nikolikripo napisal/-a:Meni se ti zdis ZELO neodlocna oseba ..
X2MuRiCi napisal/-a: Zakaj se ne splaca?Bolje pozno kot nikoliPac prvo se probas na lep nacin zment,cne pac grdega
Drugace ce se rabis feltne, ko sva se menila enkrat prej me kontaktiraj.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG