Cene goriva
Se Strojani bi bolje vodili tako drzavo.....ciganska posla.DjRok napisal/-a:kaka bedarija se dela pr nas ....zdej pa bojo se polet na AC delal skos da bom se vec pokuru ko bom stal tam u guzvi... res super...to pa dela nova vlada ... sedi -1
Mogl bi se zment na vseh forumih, dane tocit goriva v sloveniji vsaj 1 mesec pa da vidmo pol.......
Cike ze 1 let ne kupujem vec v sloveniji, ker ne mislim financirat bagre....trenutno kadim cike po 10,5eur (marlboro light, spanske).
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Ni mi zal za eureureureur sam pa k vidm za kaj gre davkoplacevalski denar mi je pa slabo.Igla napisal/-a:In bmw vozis, si frik ja smo kapiral.
Pa lih danes mam spet prazen tank, so prov tocni, bah svinje bom pa v ita hodu tankat (da ni se bolj drago tam)
V tujini je zadeva ista, cene grejo gor, trenutno se cca 2,5 mesca ne bom tocil slovenskega goriva, do takrat pa upam da se cene normalizirajo.
Predlagal bi pa da Americanom postavijo ceno za liter nafte 1,4 do 1,5$ na liter, pa da jih vidmo frike......to vse se dogaja v evropi ravno zaradi njih.....zal.
Kaj nam pa preostane drugega, kot da tocimo slovensko gorivo?Tommy30 napisal/-a:Ni mi zal za eureureureur sam pa k vidm za kaj gre davkoplacevalski denar mi je pa slabo.Igla napisal/-a:In bmw vozis, si frik ja smo kapiral.
Pa lih danes mam spet prazen tank, so prov tocni, bah svinje bom pa v ita hodu tankat (da ni se bolj drago tam)
V tujini je zadeva ista, cene grejo gor, trenutno se cca 2,5 mesca ne bom tocil slovenskega goriva, do takrat pa upam da se cene normalizirajo.
Predlagal bi pa da Americanom postavijo ceno za liter nafte 1,4 do 1,5$ na liter, pa da jih vidmo frike......to vse se dogaja v evropi ravno zaradi njih.....zal.
Ja to je jasno, da iz Lj. ne mores na mejo po gorivo, ampak, ce imas namen it na morje ( npr. slo obala) pa ni problem cez Italjansko mejo skocit pa natocit 1 kestel goriva ......( morda je malo drazji ampak gre se za princip ).Stupo napisal/-a:Ja tisti kdor lahko je super![]()
Jaz ze sedaj pustim 250eur na mesec na OMVju, da bi hodil po en tank na mejo se mi pa ne splaca, ker ga bom polovico porabil samo do tja in nazaj![]()
Ah ja, upajmo na boljse case
Stupo napisal/-a:Tudi ce grejo cisto vsi uporabniki nasega foruma od sedaj naprej tankati samo v Italijo, ne bo nobene vecje razlike v drzavnem proracunu.
Sem prav zastopil, da je nabavna cena goriva letos se 1x cenejsa kot lansko leto? Kaksen je pol davek na bencin / nafto? Okoli 120%?
Tle nekje, al pa se vec.....