btw kje je to slikano? Pri nekem golf igriscu?
Twingo II RS 1.6 16V, l.08 - kinder jajcek - NAPRODAJ
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Ja tole je pri Smledniku, fajn konc
Gubice se pa vidijo, ce ves kam gledati.
Med GTjem in RSom se pa kar opazi razlika, ceprav na papirju ne izgleda veliko (GT je dober centimeter visji in 3cm ozji cez gume).
Aleen ti pa drugic pridi pozdravt na servis!
Terminator jap, u soboto smo ga pr zeni zmontiral
rambo, delam na tem, da nebo rizota
jurre, drug spojler je res hud, pa jih na zalost ne izdelujejo, ker so pokali.
Sedaj mi pa pocasi zmankuje idej kaj se da se narediti na zunanjosti
Zavorne klesce so tudi ze pobarvane na rdece, temnenje sip pa pride na vrsto drug mesec.
Gubice se pa vidijo, ce ves kam gledati.
Med GTjem in RSom se pa kar opazi razlika, ceprav na papirju ne izgleda veliko (GT je dober centimeter visji in 3cm ozji cez gume).
Aleen ti pa drugic pridi pozdravt na servis!
Terminator jap, u soboto smo ga pr zeni zmontiral
rambo, delam na tem, da nebo rizota
jurre, drug spojler je res hud, pa jih na zalost ne izdelujejo, ker so pokali.
Sedaj mi pa pocasi zmankuje idej kaj se da se narediti na zunanjosti
Zavorne klesce so tudi ze pobarvane na rdece, temnenje sip pa pride na vrsto drug mesec.
Zadnjič spremenil Stupo, dne 22 Jan 2011, 05:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Se strinjam, avto prav hud.
Glede unih nalepk je pa skoraj neopazno. Sm mislil da je kaj huje glede na to kk si govoril
se sreca... 
Glede unih nalepk je pa skoraj neopazno. Sm mislil da je kaj huje glede na to kk si govoril
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
- 2Fast&2Furious
- Kraj: Lj
No to je dobra ideja distancniki86-4PJ napisal/-a:tablco sam prlept ja na odbijac![]()
drgac pa krom zarnce niso slaba ideja.. se saj ne vid oranzna barva!
aja kaj pa ksni distancniki zadi ?
To crno pa nevem no mau se odspredaj tepeta crna pa tista siva okol meglenk pa sive feltne in ogledala
RENAULT Sport

in pol ti men gagy kaj jz ta golf spilam pa to =D aha aha, ti pa tkole vse vesgagi«d hype napisal/-a:To je pa novo golf igrisce gor pri Smledniku, iz pirnic proti vodicam, kar je geodezije mi rihtamo, je pa kr ornk projekt...jurre napisal/-a: btw kje je to slikano? Pri nekem golf igriscu?
Hudo zgleda twingic ej
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Da se malo javim po dolgem času
Twingo še vedno laufa bp, zaenkrat ima nekaj čez 34.000km, izrednih stroškov tudi nisem imel (gume so še prve, pravtako pakne).
Pred kratkim sem imel vpoklic za menjavo mehanizma voznikovega sedeža, ker naj se nebi vedno zataknil, čeprav jaz nisem opazil teh težav. Zrihtali so v parih urah, so mi pa za tisti čas dali tudi nadomestno vozilo.
Sem pa presenečen nad gretjem twingota. Tudi če je dalj časa avto zunaj, ko je blizu 0°C, začne prijetno toplo pihati že po približno 10-15 sekundah.
Pri prejšnem službenem vozilu smo imeli webasto, pa je trajalo kakšne 2-3min.
Twingo še vedno laufa bp, zaenkrat ima nekaj čez 34.000km, izrednih stroškov tudi nisem imel (gume so še prve, pravtako pakne).
Pred kratkim sem imel vpoklic za menjavo mehanizma voznikovega sedeža, ker naj se nebi vedno zataknil, čeprav jaz nisem opazil teh težav. Zrihtali so v parih urah, so mi pa za tisti čas dali tudi nadomestno vozilo.
Sem pa presenečen nad gretjem twingota. Tudi če je dalj časa avto zunaj, ko je blizu 0°C, začne prijetno toplo pihati že po približno 10-15 sekundah.
To sem tudi jaz opazil pri mojem Cliotu. Medtem, ko ga postavim iz garaže in jo zaprem, že piha ven toplo pa to traja max. 3-5minStupo napisal/-a:Sem pa presenečen nad gretjem twingota. Tudi če je dalj časa avto zunaj, ko je blizu 0°C, začne prijetno toplo pihati že po približno 10-15 sekundah.Pri prejšnem službenem vozilu smo imeli webasto, pa je trajalo kakšne 2-3min.
No.2X7Y