ja tud jst sm ceu vikend razmislou ce bos kej poklicou al ne.
No sej ce se bo poznal pa tolk bols,ane.Z vecjimi ventili mord ze res ja,sam bo treba se kej preprogramirat drugace ne bo nic.
no se ze dogaja Prispele so dihtnge iz anglije, dubu sm apciger za zobnike, moment kluc... ce bo vse po sreci se gre jutri po obrocke in glavne + ojnicne lezaje
Sm pa koncno izpopounu nosilc za motor, naredu par izbolsav... sornik d se ne premika naprej pa nazaj osovina, prsvasu matico d lah fiksiram u enmu polozaju + rocka za obracat... naredu sm snemljivo, da ne bo kdaj napoto
Pa sprobov sm nov svasaparat in sm kar zadovoljen z njim
jap... sem videl da si pisal v moji temi na strojnistvu In sem kar zadovoljen z njim. Pa ne bi skodila kaksna mesanica argona... ker precej sprica zvar ce le nimas taprave oddaljenosti in pretoka plina.
Se pa zacenja kviz POBARVAJ MOTOR
tko da, ce ima kdo kaksno dobro idejo glede barve motorja, kar na dan z njo
Dans sm su spet v nabavo Kupu sm pa nove bougicord vzigalne kable, neoriginal ampak vseen isto kt prva vgradnja... pa se semering prestavnega mehanizma za menjalnik sm dubu... oboje skupej za 60eur... kar ugodna cena
pa se mal orodja sm si spet nagrabu poleg novega svasaparata in kompresorja, pnevmatske pistole mam se tole
Orodje za ventile zlajfat ozr sedeze ventilov in ventile brust
Sm pa dubu dans od strugarja tale nastavk za fedre ventilov stiskat