Twingo II RS 1.6 16V, l.08 - kinder jajcek - NAPRODAJ
Gubo je malo tezko popravit. Edino ce probas kot mehurcek. Z eno iglico pikni noter pol pa pogladi s cim gladkim. Skoda kaj nisi prej povedal, da bos to delal bi ti povedal cel postopek kako poteka.
Pol spojler si ze nabavu?
Pol spojler si ze nabavu?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Nej nardi en fotosop ta ideje, pomoje bi tud hudo zgledou, nasploh bele feltne na rdec avto kar lepo sedejocroma_man napisal/-a:...zdej pa za sporty look superturismo bele gor vrz
Drgac pa tud jest usak dan vidm RS Cup, enake barve in z nalepkami, tko je tvoj enak in morm rect da v zivo na zunaj zgleda cist hudo
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
No, pa sem koncno zmontiral se spojler. Sicer ni tak kot sem si ga zelel, ampak je tudi ta vsaj za moj okus kar vredu.
Sem naredil par slikc, da se vidi se moje povrsno nalimane nalepke

Gubica spodaj, pred napisom renault sport

Pa se en bratec se je nasel

To je zaenkrat to
Plani za v prihodnost: anteno moram zamenjati z manjso, drug mesec bom temnil stekla, potem je pa na zunanjosti koncano, ker nocem imeti rizote. Seveda bo treba pa tudi kaj narediti z avtoakustiko.

Gubica spodaj, pred napisom renault sport

Pa se en bratec se je nasel

To je zaenkrat to
Plani za v prihodnost: anteno moram zamenjati z manjso, drug mesec bom temnil stekla, potem je pa na zunanjosti koncano, ker nocem imeti rizote. Seveda bo treba pa tudi kaj narediti z avtoakustiko.
- Terminator
- Kraj: lj