Kazen za nepravilni motor?
-
Gr3gA
Kazen za nepravilni motor?
mene pa zanima kaka je kazn ce te policija dobi da nimas original masine v avtu oz da mas prometno pa ni prava masina not?
po mojem 25ksit (nehomologiran avto), tehnicni 7kSIT (ce te nanj poslje, da tam strokovno to ugotovijo), odvzem tablic in nalepke (stroski pridobitve nove) in slepanje neregistriranga avta od npr LPP do doma, nov tehnicni - po tamalem. ponavad pa poleg prvih 25kSIT najdejo ze se kaj - kasen prekrsek ipd
-
Gr3gA
Te pa daj motor od 1.6d not,pa naredi a-test in registriraj (ce se ti splaca-a dvomim da se ti).Ker ce te skifi haklajo,pol bos mel same stroske,pa se vsako leto na tehnicnem..Gr3gA napisal/-a:zaj mam 1.1 mislim pa 1.6d not dat. edino ce motor od gt turbo dobim potem nebo problemov ker mam gt turbo pa motor hince neo druge varjante bom spojlere pa te stvari dol pobral.
Jaz na tvojem mestu nebi nic predeloval,ampak kupil original to kar hoces met,ker pri starih avtih se 000,00 ne splaca

Ka ze mas prakso?Qwerty napisal/-a:po mojem 25ksit (nehomologiran avto), tehnicni 7kSIT (ce te nanj poslje, da tam strokovno to ugotovijo), odvzem tablic in nalepke (stroski pridobitve nove) in slepanje neregistriranga avta od npr LPP do doma, nov tehnicni - po tamalem. ponavad pa poleg prvih 25kSIT najdejo ze se kaj - kasen prekrsek ipd
hec
Ni fajn ce te dobijo.

kir policaj bo pa vedu kak motor mas notr? Mislim kir policaj lahk sploh motor gleda oz. sme gledat oz. ma pojma o vseh obstojecih avtih in kateri motorji spadajo v katere avte?
Nea gre to fkup.
Nea gre to fkup.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
-
Gr3gA
ne za komplet gor navedenih kazniTemnAngel napisal/-a:Ka ze mas prakso?Qwerty napisal/-a:po mojem 25ksit (nehomologiran avto), tehnicni 7kSIT (ce te nanj poslje, da tam strokovno to ugotovijo), odvzem tablic in nalepke (stroski pridobitve nove) in slepanje neregistriranga avta od npr LPP do doma, nov tehnicni - po tamalem. ponavad pa poleg prvih 25kSIT najdejo ze se kaj - kasen prekrsek ipd![]()
hec
Ni fajn ce te dobijo.
drugac se pa strinjam z vio - raj kupt k pa 000,00 v starejsi avtomobil
drugac pa se strinjam: na starejse avte se ne splaca cekinov stetih s
oprost sam v moji prometni NE pise st. motorja ampak samo sasija pa mam 1mesc staro.... sam vem d je blo na prejsni isto.... samo sasija! hm hm ok zdejle sm obrnu prometno pise tip motorja hm kje pa oni to znajo prebrt? na spodnem bloku avta a se bo kdo ulegu pod avto pa pogledu?pa se to so sam zacetnce motorja... takih motorjev je pa .... velik 
-
DognerDJ
Pise TIP Motorja !Mr007 napisal/-a:oprost sam v moji prometni NE pise st. motorja ampak samo sasija pa mam 1mesc staro.... sam vem d je blo na prejsni isto.... samo sasija! hm hm ok zdejle sm obrnu prometno pise tip motorja hm kje pa oni to znajo prebrt? na spodnem bloku avta a se bo kdo ulegu pod avto pa pogledu?pa se to so sam zacetnce motorja... takih motorjev je pa .... velik