Clio Vzmeti
Ce je clio B ni pomembno ali je 98 ali 08, ker gre za isti avto. Spreminjale so se malenkosti (odbijaci, luci,...). Ce je pa pomembno ti pa tudi v papirjih pise.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Preden se odprevim na homologacijo me zanima naslednje
v prometnem imam napisano pod oznako motorja : K9K 17
na tuvu pa moje oznake ni
napisane so pa : G01, K23, K42, K50, K66, LK6
Zdaj me pa zanima ali je moja oznaka kaj narobe ker gledam drugot je samo ena crka jaz imam pa se kar se en K zraven in 17.
Gre se pa za 1.5 dci 65 KM 47kw 1461 ccm
Vem da kompiciram ampak bols uprasat kokr pa da me vrzejo
v prometnem imam napisano pod oznako motorja : K9K 17
na tuvu pa moje oznake ni
Zdaj me pa zanima ali je moja oznaka kaj narobe ker gledam drugot je samo ena crka jaz imam pa se kar se en K zraven in 17.
Gre se pa za 1.5 dci 65 KM 47kw 1461 ccm
Vem da kompiciram ampak bols uprasat kokr pa da me vrzejo
Vidim da si iz NM. Poklici na avtokrka na homologacije ali se pa zapelji tam pa jim pokazi in ti bojo takoj na zacetku povedali ce je vredu ali ne. Sploh ne komplicirajo.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
No tako v sredo ali v cetrtek grem verjetno montirati vzmeti k lokalnemu mehaniku in ko sem uprasal ce ima potrdilo o strkovni montazi je rekel da mi da racun in da je to to.
Zdaj me pa zanima ali velja racun kot strokovno potrdilo ali je to kak poseben list (polek racuna). In kaj vse mora pisat na tem.
Zdaj me pa zanima ali velja racun kot strokovno potrdilo ali je to kak poseben list (polek racuna). In kaj vse mora pisat na tem.
Aha ok hvala.
A mogoce ve kje v Novem mestu lahto to zrihtam. Razen Kavsek. Kako je pa s tem ce grem na reno minuto (renault servis) montirat?
Evo zdaj sem klical Kavska in je rekel, da na H&R ne daje potrdila.
Kovacic v Senterneju daje samo racun. Tako da preostane samo se uradni monter in to je A3M v Ljubljani
A res ni nobenga v Nm k bi dal potrdilo. Ker sem klical na avto krko in so rekli da potrdilo mora bit in da mora biti mehanik tudi pooblascen za ta model fedra.
A mogoce ve kje v Novem mestu lahto to zrihtam. Razen Kavsek. Kako je pa s tem ce grem na reno minuto (renault servis) montirat?
Evo zdaj sem klical Kavska in je rekel, da na H&R ne daje potrdila.
Kovacic v Senterneju daje samo racun. Tako da preostane samo se uradni monter in to je A3M v Ljubljani
A res ni nobenga v Nm k bi dal potrdilo. Ker sem klical na avto krko in so rekli da potrdilo mora bit in da mora biti mehanik tudi pooblascen za ta model fedra.
Zadnjič spremenil error 90, dne 07 Jul 2009, 18:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Pozdravljeni. Ker mi je na mojem cliotu -40mm premalo sem se odločo da bi dal not -60mm, našel sem ugodno ponudbo od supersporta z amortizerji in vzmetmi. Sedaj imam not vzmeti od supersporta in sem kar zadovoljen le malce trd je avtomobil. Kaj lahko pričakujem od tega kompleta? Še bolj trdi avtomobil ? http://supersport.de/produktuebersicht_ ... 39_23.html 3 po vrsti dol. je kar ugodna ponudba