to ni nizko, pr cliotu je prava visina 15 col feltna poravnana z robom zadnjega blatnika, spredaj pa v kajlo pa se nizje
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Ja to je pa tko ko folk govori da se niza avto za en zob.
Torzijsko palco lepo vrtis pa si lahk nastavs na skor vsako zeljeno visino.Ko bo kle avto zmontiran pa koncan bo pa se tolk nizji,ce ga ne bo kej poravnal ko dobi motor v nos.Visino se ponavad stela pri celem avtu ne pa skolki.
Za moje pojme je mal prevec. Jst bi pupostevu nasvet nightmare-a. Sicer pa ni mi jasno zakaj se gre avtu ki ima ze po defaultu mal bolj sportno podvozje se kao sportno podvozje devat gor. Oz nizat. Stock pa v nulo zrihtat pa je najbolj.
Zadnjič spremenil obi, dne 09 Jun 2009, 17:54, skupaj popravljeno 1 krat.
obi napisal/-a:Za moje pojme je mal prevec. Jst bi pupostevu nasvet nightmare-a. Sicer pa ni mi jasno zakaj se gre avtu ki ima ze po defaultu mal bolj portno podvozje se portno podvozje devat gor. Oz nizat. Stoc pa v nulo zrihtat pa je najbolj.
Sej nebi znizov ce nebi blo potrebno. Sam mam spredi eibach fedre, ki neki znizajo (okol 2-2.5cm) in je avto ful grdo stav, cist k en ameriski
Pa sm mislu zadi mal spustit da bo mal bl v liniji.
Ce se res da skor vsako visio zadi na torziji ujet, pol to ni problem, zdej je vse namazan pa predvsem brez rje. Tko da se brez problema vn potegne se enkrat tiste palce in ponovno nastav. (ko bo avto sestavlen )
Pa kaj mamo vsi te eibache al kaj.
Drgac pa jst msm tud take minus 2-2.5cm pa si poglej kako je torzija prilagojena.drgac pa dej rajs pocakat,sestav do konca in se pol igrej s tem.
sam mamo res usi eibache Drgac pa ja... se opravicujm... sm vidu d zadne cajte niti ene pozitivne besede nism postu. Tko da res bravo, lepo ga rihtas in v tem stilu tut nadaljuj