Clio I 1.8 RSi l.'96 - Andrej86 (presenečenje :)
-
dr__de
Symon napisal/-a:Glede na to, da je 1,4 in ne maram rizote pa tale izgleda cisto kul.Zdaj pa samo se globoko razmisli o menjavi motorja ali pa navitju tega.
andrej86 napisal/-a:jap, nizana glava,pobruseni in spolirani sesalni kanali ter sesalni kolektorPrimoz Five napisal/-a:kak motor imas ze notri? 1.8 MPI?![]()
zadevi se mesa
opazi kdo kaj v motornem prostoru?akumulatorja ni vec tam
hvala za komentarje 
mam pa eno zalostno novico gti podaljsek gre stran,sem ga danes ze zj....
ga je kar en kos odletel
tak da gre jutri ta dolg dr.. dol pa ga bom zamenjal z enim ko ni tako nizek,ker ne morem niti cez lezece normalno ne da bi se na dvorisce
adijo sem
namen pa mam nabavit za spredaj podaljsek od golf mk3 1.9 TDI -avto bo za nekaj centimetrov visji spredaj
tega mam v mislih
avto je prenizek to je dejstvo
in zal ne gre drugace.niti obrnit se ne morem prav da nebi kje zadel.
Se v weinbergu na travnik nebi prisel
mam pa eno zalostno novico gti podaljsek gre stran,sem ga danes ze zj....
namen pa mam nabavit za spredaj podaljsek od golf mk3 1.9 TDI -avto bo za nekaj centimetrov visji spredaj
tega mam v mislih
avto je prenizek to je dejstvo
Se v weinbergu na travnik nebi prisel
zadn most je od ventilarja letnik 91,zavore so tut v kompletu od 16v ja,glavn zavorn cilinder je od lagune-spodaj je pri stopalkah trebalo skrajsat ono rocico ki pride v pedal in nato se skozi sornik in trebalo je zvrtat samo novo luknjo drugace pase.spredn stabilizator na mostu al kaj ze pac je tist ....Igla napisal/-a:A zadi mas tudi disk zavore? Sej je skor pou ventilar
sprednji amortizerji in vzmeti so bili kupljeni v kompletu od apexa, amortizer je krajsan in trsan ze tovarnisko, zadnje amortizerje pa sem dal obnovit in tut trsat,tak da je avto en mali gokart.
@igla ko si omenil da je napol ventilar,mam ene cist dobre boke doma,samo se mi je zdelo skoda rezat to skoljko ker je bila drugace zelo dobra, drugace pa sem mel v moji nori buæi da bi komplet preobrazbo naredil. Kdor je dobro opazoval slike tut vidi da sem te kovinske sprednje blatnike ven potegnil. Boke pa bom uporabil pr naslednjem projektu ki ga bom pricel enkrat letos in bom jih rabil da se bo v njih namontiralo na vsako stran po en hladilnik motorja
racunam na cliota na zadn pogon pa en divji motor noter-samo najverjetneje nebo renaultov.v mislih mam volvota 2.0 + zna pa se kak vw al pa audi motor prit v postev.
@symon