nalepke za r5 gtturbo

Kotiček renojevih starodobnikov
Odgovori
Uporabniški avatar
micro

nalepke za r5 gtturbo

Odgovor Napisal/-a micro »

mene pa zanima kje bi lahko dobil nalepke za omenjen avto? al pa kaksno "skico" al pa sliko da bi jih dal naredit? hvala za odgovor
williams

Odgovor Napisal/-a williams »

http://www.cgbmotorsport.net/original-d ... -596-p.asp

Tlele sm jst najcenej najdu. Na renault servisu sm enkrat sprasval pa je blo okol 60000 SIT za eno stran. Naj me kir popravi ce nimam prav.

L.p. Domen
Uporabniški avatar
5 GTT
Kraj: Hrpelje

Odgovor Napisal/-a 5 GTT »

Kot sem ze povedal, se najceneje in najbolj varno, da jih dobis cele(nezmeckane) je reno servis v italiji- 190eur Te nalepke so zelo posebne in ti povem, da ce bos sploh dobil pri nas koga ki bi jih lahko vsaj podobno naredu te bojo kostale lih tolko oz. vec :wink:

Te nalepke so iz cist tanke 3M prozorne folije s tiskom. Tako da, res ne vem :roll:

Pa se to! Treba je pazit tudi nabarvo avta! So razlicne nalepke za razlicne barve :wink:
Deli R5/GT turbo- 041687548
Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

Razmisljam, da bi v aktualnem group buy-u iz CGBja kupil tudi nalepke. Res so dobrih 20eur drazje kot v italiji, ampak jst pa IT nisva kompatibilna, da bi preveril trenutno ceno in dobavljivost. Pa da nekoga prosim za uslugo, da jih gre v IT narocit, pa potem se iskat, bo pa tudi tistih 25eur razlike pomoje hitro izpuhtelo. Pomoje tudi niso tako bukovi na CGBju, da ne bi zascitili nalepk, recimo na K-Tecu so lepo locili in pakirali posamezne dele.

Jst ne bi bil jst, ce ne bi vsake stvari zakompliciral kolikor se da :D.

V glavnem, zdaj me bega katero barvo bi narocil. Rad bi imel rdec napis in recimo svetle nalepke. Taksne nalepke so recimo imele (po mojem prepricanju) crne in sive 5ke (pac temnejse barve). 5 GTT- Alan je v svoji temi napisal, da je kupil nalepke (temne z rdecimi crkami), ki so primerne za belo in (misje) sivo 5ko. Je bila mogoce (verjetno) misljena srebrna namesto sive?

V glavnem na CGBju je mozno izbirati nalepke za crn, rdec, tungsten grey (misje siv) in bel avto. Za rdecega odpadejo ker je siv napis in temne nalepke, za belega so pomoje enake kot Alanove (torej temne), kaksna je pa razlika med tistimi za crne in misje sive? Na nekaterih sivih 5kih so tudi svetle nalepke s sivim napisom, v vecini pa je napis rdec. Kaj je original?

BTW: Kako si naj tole prevedem? "Renault have revised some of the colour options, this change is most noticeable on the decals to suit the red cars."

Se komu sanja kaj so spreminjali na nalepkah in na katerih barvnih kombinacijah? A tisto prelivanje/prehajanje iz prozorne na barvo je se vedno s pikicami/krogci narjeno? Pomoje bo samo Alan znal odgovoriti :).

Najlepsa hvala za informacije :).

LP, Primoz
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Uporabniški avatar
5 GTT

schkorc napisal/-a: ..Pomoje bo samo Alan znal odgovoriti :).
Ja ce bi Alan bolj pogosto zadnje case spremljal forum :lol: :oops:

Zdej bi bilo verjetno ze itak prepozno, drugac pa niti jaz ne vem tocno zakaj se gre o tistih nalepkah ki naj bi prisle bolj prav na rdeco barvo :roll:
Uporabniški avatar
5 GTT

Ok, pridobil sem se nekaj informacij okoli bocnih nalepk za 5 GT Turbo Ph2 8)

Verjetno bojo komu se prisle prav :wink:

Na Renaultu so dobavljive se te 3 reference nalepk;

77 01 205 887 rdec napis GT TURBO na "gradinet" sivi podlagi (za belo in sivo barvo avta) gradinet pomeni tisto pikasto podlago ki gre iz temno v svetlo sivo barvo

77 01 205 888 siv napis GT TURBO na srebrni podlagi (za crno barvo avta)

77 01 205 889 rdec napis GT TURBO na sivi podlagi (za vse ostale barve)

To so te tri razlicne nalepke za razlicne barve avta. Ceprav je s temi barvami katira za katerega meni vse cudno nekam. pregledal sem vec tisoc slik petk in se mi ni vse jasno :roll: Tudi na original fabriskih slikah vidim crne 5ke z takimi nalepkami kot jih imam jaz in rdece s takimi ki naj bi bile za crne.. Potem pa so se na plavih ene z belimi napisi in nasploh cela zmesnjava :lol: Tako da, moja koncna ocena je, da si pogledate mal slik in ocenite katere bi bile najboljse za vaso barvo avta :P
Odgovori