V tvojem primeru se je prizgala kontolna lucka neke okvare ( ta znakec ima vec moznih variant) - zadevo priklopi na Comp in pokazalo bo napako. Jaz sumim tuljave oziroma zamasen katalizator...bobi25 napisal/-a:Lep pozdrav imam sledec problem auto je zacel laufat ko trakto po domace trokira in prizge se lucka za motnje v elektriki oz racunalniki vijugasta z crto!na renoulti so rekli da je sel po gobe ECU za vzgig!sedaj me zanima kake izkusnje imate vi z tem ker se mi zdi cudno da ecu za vzig!Avto vzge normalno!Bojim se natega tako da prosim za pomoc!!
lp
robi
Pomoc glede megana coupe 2.0 16v l 96
Re: Pomoc glede megana coupe 2.0 16v l 96
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
- SomeOne989
- Kraj: Ajdovscina
Pomoc pri Megane coupe 2.0 16V 96
Zdravo!
Imam en problem ... ko je avto mrzel dela lepo normalno in vlece kot mora... ko pa se segreje, mi najprej v 2. prestavi in nato scasoma se v vseh ostalih na nizkih obratih ko pritisnem plin do "daske" zamori, malo popoka in zgubi obrate ter vcasih tudi crkne ce stisnem sklopko. avto prav tako nima moci na visokih obratih ...
Mehanik mi je rekel da je sel senzor lopute dotoka zraka... res?
Imam en problem ... ko je avto mrzel dela lepo normalno in vlece kot mora... ko pa se segreje, mi najprej v 2. prestavi in nato scasoma se v vseh ostalih na nizkih obratih ko pritisnem plin do "daske" zamori, malo popoka in zgubi obrate ter vcasih tudi crkne ce stisnem sklopko. avto prav tako nima moci na visokih obratih ...
Mehanik mi je rekel da je sel senzor lopute dotoka zraka... res?
Renault Megane RS III Red Bull Racing RB7
Kaj pa svecke?iceman89 napisal/-a:men na 1.6e laufa po 3 cilindrih ucasih ko se zagreje, vcasih komaj vzge, danes naprimer pa uzge v prvo in vlece ko mora, ka so to tuljave?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Pozdravljeni
"bobi25"
Priklopite vozilo na tester in ga prizgite v servisnem programu, tako boste obsli elektroniko vziga, torej v koliko vam bo motor kazal enake znake napake potem ni ECU, temvec kaksen senzor.
Lep pozdrav
"bobi25"
Priklopite vozilo na tester in ga prizgite v servisnem programu, tako boste obsli elektroniko vziga, torej v koliko vam bo motor kazal enake znake napake potem ni ECU, temvec kaksen senzor.
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;