Daj povej mi kak si reso z onim k***** za tiste letvice? Meni se zdaj ni vrno denarja, ceprav se sploh ne gre za denar, ampak principSerge| napisal/-a:Bom danes poklicu, pa vama sporocim
Twingo 1.2 16v L.01 By Serge| -Prometna Nesreča- *str. 14.*
No evo se ene letvice, sam se mi pa nekam "majhne" zdijo? Ka mislite?
http://www.mstyling.net/shop/renault/tw ... -bl42.html
Pa upam da ne dobis take kot pri Kuharju...
http://www.mstyling.net/shop/renault/tw ... -bl42.html
Pa upam da ne dobis take kot pri Kuharju...

- RobMayth
- Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...
Mene ze 1,5 mesecaSerge| napisal/-a:Evo... Zdle sm si pri Mstyle narocil letvice za luci, me zanima ce bo to ok.. Glede kuhar trade pa: 2.tedna me ze naf**ava za denar, tk da bom planiral nepricakovan izlet... Naslov itq mam ko sm dobil posiljko od njih tk da... Se porocam...![]()
![]()
Kdaj grema?
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
Sej vse skup ze mene tudi tak dolg... Nwem planiru sm kak cetrtek...RobMayth napisal/-a:Mene ze 1,5 mesecaSerge| napisal/-a:Evo... Zdle sm si pri Mstyle narocil letvice za luci, me zanima ce bo to ok.. Glede kuhar trade pa: 2.tedna me ze naf**ava za denar, tk da bom planiral nepricakovan izlet... Naslov itq mam ko sm dobil posiljko od njih tk da... Se porocam...![]()
![]()
![]()
Kdaj grema?

... Seljak iz Kuhar Trade koncno vrnu denar, glede Mstyla: Letvice sm narocu, vse kot je treba ampak se do danes nic.. Tk da jih kr nei ma antipatik, tak da bom si pocas ene fedre umislu... -4cmSerge| napisal/-a:Evo... Zdle sm si pri Mstyle narocil letvice za luci, me zanima ce bo to ok.. Glede kuhar trade pa: 2.tedna me ze naf**ava za denar, tk da bom planiral nepricakovan izlet... Naslov itq mam ko sm dobil posiljko od njih tk da... Se porocam...![]()
![]()

A sm fedre al ka? A drugih sprememb pa ne bo nc v kratkem?Serge| napisal/-a:... Seljak iz Kuhar Trade koncno vrnu denar, glede Mstyla: Letvice sm narocu, vse kot je treba ampak se do danes nic.. Tk da jih kr nei ma antipatik, tak da bom si pocas ene fedre umislu... -4cmSerge| napisal/-a:Evo... Zdle sm si pri Mstyle narocil letvice za luci, me zanima ce bo to ok.. Glede kuhar trade pa: 2.tedna me ze naf**ava za denar, tk da bom planiral nepricakovan izlet... Naslov itq mam ko sm dobil posiljko od njih tk da... Se porocam...![]()
![]()