Clio II 1.5 dCi l05 by Ficko

Predstavite Vašega Renault-a
Ficko123

Odgovor Napisal/-a Ficko123 »

[KEKEC] napisal/-a:Iz kerga konca pa si da mas bisterski grb na tablici?
sem drugace iz rus, studiram v portorozu, avto sem pa kupil v slo bistrici in obdrzal stare tablice.
za avto sem odstel 5000e.
za gume pa vem da niso prava dimenzija ampak sem jih dobil zastojn in jih bom zdaj zvozil ce jih zeimam :)
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

dr__de napisal/-a:Taki k nimajo pobarvanih znakcov zadi so bli cist osnovna oprema, brez okrasnih pokrovou na kolesih (so mel srebrne feltne pa en pokrovcek v sredini) :D
Tisti, ki majo srebrne feltne in pokrovcek na sredini so "serviserji" oz. dostavni in nimajo zadnjih sedezev. So pa verzije z zadnjimi sipami in brez. Tisti tudi nimajo barvnega pokrovcka zadaj.
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

schik napisal/-a:
dr__de napisal/-a:Taki k nimajo pobarvanih znakcov zadi so bli cist osnovna oprema, brez okrasnih pokrovou na kolesih (so mel srebrne feltne pa en pokrovcek v sredini) :D
Tisti, ki majo srebrne feltne in pokrovcek na sredini so "serviserji" oz. dostavni in nimajo zadnjih sedezev. So pa verzije z zadnjimi sipami in brez. Tisti tudi nimajo barvnega pokrovcka zadaj.
ja sam sm jih par vidu tud s sedezi zadej...ga je meu tud kolega (bel dci 65- 3 vratni, brez pobarvanga pokrovcka zadej, pa s srebrnimi feltnami)...no sej ga ni meu dolg :lol:
MrOizo

Odgovor Napisal/-a MrOizo »

dr__de napisal/-a:
MrOizo napisal/-a:
MaTe0 napisal/-a:A nebi mogo met ta model 2005 ze novega odbijaca sprednga ?
ja spredni odbijac je od 01-03 letnika. pa mislm d pr 2005 letniku so imel ze vsi serijsko v barvi zadj tist okvircek v katerem je znak za odpret zadnjo haubo
Cist oskubljeni so mel tud 2005 se tastare odbijace (Zgleda so mogl porabt zalogo :lol: ) Taki k nimajo pobarvanih znakcov zadi so bli cist osnovna oprema, brez okrasnih pokrovou na kolesih (so mel srebrne feltne pa en pokrovcek v sredini) :D

Tle jih je se par, k majo glih tak prvi odbijac :wink:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2202002&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2858222&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2877636&show=1

sm lej ta njegov ma se tastaro masko k je bla zravn teh starih odbijacev, ti linki k si jih dal majo pa vsi star odbijac pa novo masko
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

uuu se en Clio dCi 65 na forumu lep, lep. pa en uprasanje a mas
2X air bag al 4x
js sm pa mislu da majo od letnika 2005 naprej nove odbijace gor

LP Denis
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

tist odbijac ki mu vi pravite "nov" so imeli samo izvedenke Daynamiqe iz katere je izhajala oprema Extreme... pa v kombinaciji z 100 KM dizlom in opremo Initiale ali Privilega ostale opreme Initiale,Privilege, Atheniqe, Expression ali Spirite so imele pa tak odbijac kot vse razlicice od 2001 dallje :wink:

Oprosti k sm smetil tvojo temo...drgac ma pa bele barva lahko se veliko ambicij ...z malo ustvarjalnosti si lahko zrihtas se lepsega Clia :wink:
Ficko123

Odgovor Napisal/-a Ficko123 »

denis ta clio ma 4x airbag.
Sicer so pa ze nova platisca. Mnenja o njih so zelo mesana, ceprav meni so zelo vsec.
Takoj ko bo moznost dodam se slike. V bliznji prihodnosti sledi se barvanje zadnjih bobnov in pa sprednjih celjusti(razmisljal sem v belo ali rdeco barvo(dobrodosli tudi nasveti)).

Zanima pa me ce ima kdo izkusnje z barvanjem letvic in crnih delov na belem avtomobilu. Da nebi dobil prevec razbarvanega avtomobila.
Odgovori