tempomat espace 2001
tempomat espace 2001
naknadno sem kupil stikalo ,volan,rocke z povezavo z tempomatom vse priklopil pa ne dela,lucka na stikalu sveti, a bi moral na tester , da mi funkcijo tempomata vkljuci ali je kaj drugege
Pumpa z ventilom je v desnem vogalu spredaj - pod odbijacem, potem rabis vakumsko napeljavo ter ventil z vzvodovjem locirano tik ob gas loputi, tako je vsaj pri bencinarjih...
Pa seveda racunalnik tempomata, ta se nahaja pod voznikovim sedezem (sedez potrebno dat stran) in v primeru rocnega menjalnika ne pozabi na verjetno drugacna stikala pri zavorah in sklopki.
Poslji mi tvoj mail na PS, pa ti posljem pdf. Glede na to da si ze toliko globoko v projektu se splaca potrudit do konca
.
Sporoci se tocno za kateri model gre (sasija VF8JEXX)
Pa seveda racunalnik tempomata, ta se nahaja pod voznikovim sedezem (sedez potrebno dat stran) in v primeru rocnega menjalnika ne pozabi na verjetno drugacna stikala pri zavorah in sklopki.
Poslji mi tvoj mail na PS, pa ti posljem pdf. Glede na to da si ze toliko globoko v projektu se splaca potrudit do konca
Sporoci se tocno za kateri model gre (sasija VF8JEXX)
bom kar tukaj vprasal
espace 2001 2.2dci avt. klima 2 stranska
danes videl da mi desna stran ventilacije -klime ne piha toplo, leva dela normalno desna skoz hladi
a je problem v senzorju
vceraj sem dal nov akumulator a je to narobe
enkrat sem zasledi da se da zadeva resetirat pa vas bi prosil ce mi poveste kako
ali pa je kaj drugega
hvala
espace 2001 2.2dci avt. klima 2 stranska
danes videl da mi desna stran ventilacije -klime ne piha toplo, leva dela normalno desna skoz hladi
a je problem v senzorju
vceraj sem dal nov akumulator a je to narobe
enkrat sem zasledi da se da zadeva resetirat pa vas bi prosil ce mi poveste kako
ali pa je kaj drugega
hvala