in kako ste prisli do tega?jero_13 napisal/-a: No u glavnem pogruntal smo, da so se ventili srecal z bati in da jih je rahlo pokrivil...
Clio I ph1 1.4, l.'94 - by Jero
lep... ze v prostem teku se slis d kr ornk toucejo ventili... k ruleta + avto tut ne laufa tko kt bi mogu.. v prostm teku ga trokera...Shusuglao napisal/-a:in kako ste prisli do tega?jero_13 napisal/-a: No u glavnem pogruntal smo, da so se ventili srecal z bati in da jih je rahlo pokrivil...
jutr se vse skup podre in postima
No, pa se je zacel poderat motor. dons smo pogruntal da rek VSAKA SLABA STVAR JE ZA NEKI DOBRA, res drzi in da avta se ne da sraufat hrvatu.
evo zakaj, vidte kej narobe?

No med ostalim smo pogruntal da je biu tesnilo glave zaliman na glavo z neostikom (al pa neki podobnega, nevem) in poleg druzga, da ventili najbrz sploh niso bli menjani...
No evo se ostale fotke od dons:

Stari ventili:

in se mojster v akciji:

To je od fotk use, jzt pa bom sam se napisu, no comment.
evo zakaj, vidte kej narobe?

No med ostalim smo pogruntal da je biu tesnilo glave zaliman na glavo z neostikom (al pa neki podobnega, nevem) in poleg druzga, da ventili najbrz sploh niso bli menjani...
No evo se ostale fotke od dons:

Stari ventili:

in se mojster v akciji:

To je od fotk use, jzt pa bom sam se napisu, no comment.

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
ah, se do ene 9, sm se glavo oprau pa spihov... pol sm se pa se sesalnga kolektorja lotu, monteru klavir pa nastavu ventile. Stari, toooooooooooooooooook fakin' razstelanih ventilov pa se nism vidu ej
Nevem ce sta bla dva enak nastelana. Tko da mi jutr ostane sam se brusenje bloka pa montaza glave + vsega skp 
Ka lahk ti prosim poves zakaj si se sploh sou kosat z 1.8 16vjero_13 napisal/-a:Bla je sobota. Uzuni zlo lep dan, clio se voz po trzinski obvoznici, ob boku mu vozi clio 1.8 16v z williamsovimi nalepkami, williams zacne na polno pospesvat, jta zasaltam pr 60 v drugo prestavo in gas dopodna, tretja, presaltam v cetrto in avto nabije obrate gladko cez konc obmocja na obratomeru. WTF? Zgresu cetrto in trovu v drugo brzino. Avto ma zlo klenkajoc zvok, kaj bi to lohk blo? No u glavnem pogruntal smo, da so se ventili srecal z bati in da jih je rahlo pokrivil... Dons sm pa zvedu kok me bo moja nepazlivost usekala po dnarnci. okol 200eur ce ne bo nobenih presenecenj pod havbo. No ja, sej bo bols...
No vsak "uzitek" nekaj stane, fain zrihtite do konca

Ah probat je trebaSerge| napisal/-a: Ka lahk ti prosim poves zakaj si se sploh sou kosat z 1.8 16v![]()
No vsak "uzitek" nekaj stane, fain zrihtite do konca

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
Pa se Zigata si sou izzivat, itq si mu povrh biznis naredujero_13 napisal/-a:Ah probat je trebaSerge| napisal/-a: Ka lahk ti prosim poves zakaj si se sploh sou kosat z 1.8 16v![]()
No vsak "uzitek" nekaj stane, fain zrihtite do koncaSe dobr da je do tega prsl. Drgac uprasanje kak bi bil rezultat. Zdej bo vsaj porihtan tko ko more bit

Serge| napisal/-a:Pa se Zigata si sou izzivat, itq si mu povrh biznis naredujero_13 napisal/-a:Ah probat je trebaSerge| napisal/-a: Ka lahk ti prosim poves zakaj si se sploh sou kosat z 1.8 16v![]()
No vsak "uzitek" nekaj stane, fain zrihtite do koncaSe dobr da je do tega prsl. Drgac uprasanje kak bi bil rezultat. Zdej bo vsaj porihtan tko ko more bit
No sei, bi lahk v petek mene izzival pa bi ti jih nadevu z twingijem... ITQjero_13 napisal/-a:ja no recimo neki tazga
No zdej pa nared akcijo v WBT: bos se za pirciya dal