hej,
mene zanima kam naj pelem avto popravit,
(glede na to da v velenju nimamo vec renault servisa) da ga bojo OK
zrihtali???
imam priblizno 7 vdolbin na avtu in hocem da mi ga u nulo zrihtajo
prosim povejte kake izkusnje mate do zdej.... (v celju ali v LJ)
jaz sem ravno 1 teden nazaj dobil avto s popravila toce (AVTOTEHNA VIS, Celovska, Lj.). Vse narejeno v nulo, tudi letev (ki je plasticna) na strehi je bila menjana z originalno (niso oni barval) .
exr napisal/-a:jaz sem ravno 1 teden nazaj dobil avto s popravila toce (AVTOTEHNA VIS, Celovska, Lj.). Vse narejeno v nulo, tudi letev (ki je plasticna) na strehi je bila menjana z originalno (niso oni barval) .
a tm vse znamke rihtajo ? to si sel prek zavarovalnice k njim ?
86-4PJ napisal/-a:a tm vse znamke rihtajo ? to si sel prek zavarovalnice k njim ?
ja ni pomembno katera znamka je. delali so prek zavarovalnice. sem se tudi jaz veliko zanimal (sem hotel imeti narejeno tako kot treba) in sem potem v ozjem izboru imel toco in njih. sicer so delal 4 dni, ampak so se kaksno tovarnisko vdolbinco popravl za kak tedn bo, pol bo pa itak spet zgleda slej ko prej fasal.
86-4PJ napisal/-a:a tm vse znamke rihtajo ? to si sel prek zavarovalnice k njim ?
ja ni pomembno katera znamka je. delali so prek zavarovalnice. sem se tudi jaz veliko zanimal (sem hotel imeti narejeno tako kot treba) in sem potem v ozjem izboru imel toco in njih. sicer so delal 4 dni, ampak so se kaksno tovarnisko vdolbinco popravl za kak tedn bo, pol bo pa itak spet zgleda slej ko prej fasal.
drugace dobr rihtajo med levcem in arjo vasjo sam nevem kk se rece neka vas je pol je pa tk edini tam s kleparsko delavnco. pa smo naso xaro karavanko dali rihtat ko je bla res orng stolcena pa so jo u nulo zrihtal res za pohvalit. pa se tk so naredli da ni blo treba nc strihat na novo je vse ok z barvo.
_pirelika_ napisal/-a:hej,
mene zanima kam naj pelem avto popravit,
(glede na to da v velenju nimamo vec renault servisa) da ga bojo OK
zrihtali???
imam priblizno 7 vdolbin na avtu in hocem da mi ga u nulo zrihtajo
prosim povejte kake izkusnje mate do zdej.... (v celju ali v LJ)