Aja slisi se k da bi imel turbino
Pisk
Mas pioneer radio? Ti radii so znani po tem da mu pregori masa na predojacevalcu. Ce ni napaka v tem ko si skatlo premikal bo to to.
Resitev:
Vzames radio ven, nalotas en del zicke na chinch od signala (kabel ki gre do ojacevalca) na "okvir". Notranji del (lulcek) je +, okvir je pa -. To moras nalotat na okvir. Drugi del zicke pa vezes nekam na maso. Lahko tudi na maso od radia. In zadeva resena.
Tk je blo v mojem primeru. Radio mam pa Pioneer DEH-5700. To enostavno probas da zicko samo pritisnes gor na okvircek pa na maso pa takoj vidis ce je to to.
Upam da sem kaj pomagal.
Resitev:
Vzames radio ven, nalotas en del zicke na chinch od signala (kabel ki gre do ojacevalca) na "okvir". Notranji del (lulcek) je +, okvir je pa -. To moras nalotat na okvir. Drugi del zicke pa vezes nekam na maso. Lahko tudi na maso od radia. In zadeva resena.
Tk je blo v mojem primeru. Radio mam pa Pioneer DEH-5700. To enostavno probas da zicko samo pritisnes gor na okvircek pa na maso pa takoj vidis ce je to to.
Upam da sem kaj pomagal.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Ce je masa na radiu cela, oz so ostale mase dobro postimane pa ti se zmeraj piska, je se ena resitev da das pred ojacevalec Ground Loop Isolator (chinc kabli).
LP
LP
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večTo zih ni to, ker je vsak po svoji strani speljan. Bom ta vikend mal pogledal pa maso malce pobrusilMasTTer napisal/-a:Jaz bi ti pa rekel, da je prej cinc kabel nekje blizu napajalnega kabla in ti zato piska. Pri meni je tudi ta problem nastal, ko sem nekaj kable prelagal in morem zdaj to odpraviti nekako.
Vodoravno nesmeta it cinc in napajalni kabel, krizata se pa lahko, ce drugace nemores resiti.
Probaj mase tistega kar si takrat ven metal (woofer al kaj ze).
Ce ni to pol pa beri moj post gor. Mislim da bi blo to to.
Ce ni to pol pa beri moj post gor. Mislim da bi blo to to.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
No, jaz samo pravim, da je prej to, kot pa masa.. iz izkusenj, ki sem jih dozdaj imel.
Saj jaz imam tudi napajalne kable speljane na eni strani, cinc pa na drugi. Samo imam 2 ojacevalca in trenutno nemorem nikakor drugace naredit, kot da cinc kabel pride cisto blizu napajalnemu pac... tak sem jaz mislil ce mas. Vec kot 20-30cm moreta biti locena....
Ce bos pa sel v tisto varianto od schik (radio masa) pa porocaj, ker me prav zanima!
Saj jaz imam tudi napajalne kable speljane na eni strani, cinc pa na drugi. Samo imam 2 ojacevalca in trenutno nemorem nikakor drugace naredit, kot da cinc kabel pride cisto blizu napajalnemu pac... tak sem jaz mislil ce mas. Vec kot 20-30cm moreta biti locena....
Ce bos pa sel v tisto varianto od schik (radio masa) pa porocaj, ker me prav zanima!
Megane Coupe 3 RS CUP <-> 2.0 T <-> 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010
Al mas 10 min dela, potegnes radio vn nalotas na cinc eno zicko (na -) in jo lahko potegnes na maso od radia.Tadej napisal/-a:Ce je dejansko problem kakor je schik omenil bom pac "turbino" poslusal, ker mi ni da bi se tok zajebaval
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG