obi, sej bi te poklicu, sam je padla odlocitev tko na hitrco padla da ni blo cajta. K se bo pa delu box za woofer bos pa ti med taprvimi k jih bom klicu.
Bla je sobota. Uzuni zlo lep dan, clio se voz po trzinski obvoznici, ob boku mu vozi clio 1.8 16v z williamsovimi nalepkami, williams zacne na polno pospesvat, jta zasaltam pr 60 v drugo prestavo in gas dopodna, tretja, presaltam v cetrto in avto nabije obrate gladko cez konc obmocja na obratomeru. WTF? Zgresu cetrto in trovu v drugo brzino. Avto ma zlo klenkajoc zvok, kaj bi to lohk blo? No u glavnem pogruntal smo, da so se ventili srecal z bati in da jih je rahlo pokrivil... Dons sm pa zvedu kok me bo moja nepazlivost usekala po dnarnci. okol 200eur ce ne bo nobenih presenecenj pod havbo. No ja, sej bo bols...
No pa da ne bojo sam slabe novice je se neki novga, avto se prpravla na homologacijo, tko da so prsle gor testno 15'' feltne, zgledajo noro, vsaj men se tko zdi
tele od XIja feltne, so res hude, bols da si sou tele sprobat k moje, sam nevem kak bo z homologacijo ker mislim da ma on 195 50 gume gor, to pa ne gre na RT-ja, no sej se spoznate na photoshop bote ze zrihtal...
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate