gagi«d hype napisal/-a:ne sej barve so cool sam sm pol nakonc kontrast nabil da se napake skrijejo ker se mi ni dal pedinat po pikslih..
Photoshop.

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
matr crn se mi pa dopade, ornk. edin mal plavga odseva bi se mogu met tko ko je meu ko je biu se rdec, sam jest zdele picajzlam, aja pa mal bols bi ga pa loh odrezu predn si strihu 

Ritchey Watanabe
jst sm tut za to da se ne dela sam na renojih, ampak nevem da vsak tedn zmagovalec izbere avto za naslednji teden.skopusnik napisal/-a:pa upam da ne bomo sam renolde predeloval

Ritchey Watanabe
suprca:Dskopusnik napisal/-a:to bi blo najbols jav nedeljo ob 20h zakljucimo glasovanje, casa da da nov avto ima do pondelka do 20h

Ritchey Watanabe
clio open napisal/-a:Evo moj; cajta sm zapravu cist prevec, glede na obveze... Konstruktivne kritike zazeljene; zavedam se, da sem bil povrsen; tudi se nisem spuscal v extremni styling... po mojem okusu bi bil tak in bi ga imel z najvecjim veseljem![]()

Ritchey Watanabe
Tole se mi pa dopade, sploh pa brez unga cvikla na sprednih luceh. Pohvalno, tazga se tut jzt nebi branuclio open napisal/-a:Evo moj; cajta sm zapravu cist prevec, glede na obveze... Konstruktivne kritike zazeljene; zavedam se, da sem bil povrsen; tudi se nisem spuscal v extremni styling... po mojem okusu bi bil tak in bi ga imel z najvecjim veseljem![]()

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane

.jpg)