Evo dons sem konncno dubu odbijac po enem tednu... morm jih kr pohvalt da so pri Debevcu kr dobr opravl delo... se vrhno letvico so zamenal k sem mislu da je zihr ne bojo
Barvo so skor cist ujel tko da ni neke velke razlike ceprav se na fotki mal drugac vid ker je avto usran odbijac pa cist lep
Evo dubu se majhno posiljko iz A3M-a
Ceprav je res ena malenkost avto zgleda velik bols
To ej to zdei... avto sem spravu "v en kos" da zgleda leps in zdei bo ostal tak kot je... une "projekte" rdecih zadnjih luci in enih powerfulov sem opustu ker ne sedejo na tak avto tko da bo glede zunanjosti ostal tko kot je... zdei se bom sam lotu se ene bol kvalitetne avtoakustike in pol je to to... ker mi je nesmiselno vlagat nevem kok v tak "star" avto kot to pocno nekateri
... v kratkem pridejo se neke lepe slike avta ki mi jih je oblubil sosed ki je fotograf
Evo za zdaj se javlam se z nekimi fotkami od ucerajsnega fotosesna...
Sicer se pa na avtu ni spremenilo nic in se vrjetno tudi ne bo razen avtoakustike al pa ce ga v kaki jarek zvrnem bo tud mal drugacen ... drugac pa samo pridno nabiram kilometre ...
evo oblublene slikce mal bol less contrast verzia za spremembo
jst morm tud se blinkerje zamenjat pa sm koncal z zunanjostjo.
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Ja slike so kr uspele po zaslugi soseda pa mene tud k sem mogu cez sipo vn plezat da sva ga lahk tam pred gradom slikala
Glede okvirckov jih bom res stran posraufal ker bo res leps pa ze vsi mi s tem morijo tko da grejo dol
Ammm glede porabe pa se giblje okol 8 do 8.5l s tem da mam bolj kratke relacije pa mal po mestu pa tko... drugace pa zanc do morja pa nazai meu porabo pod 7.5l ...kr solidno
Evo naredu sem litle bit spremembe....
Tablicam odstranu okvircke... zgleda velik leps ko prei
Pa se neki vrjetn boste opazil... xenonke sem ven pobral... sem meu tehnicenga pa so zamoril ampak to je ze slo pol pa se "plavi" zamoril tko da sem rajs ven pobral pa se izognil kazni pa vsemu... ker mi je res bv dat polcaju 400 za usrane luci
Seveda sem mogu takoj menat originalne zarnice ki so res porazne ( prvi dan po menjavi xenonk sem mislu da mi nekdo z zipotom sveti na cesto fakk ) .. no u glavnm zamenju sem jih z nekimi cool blue verzijo + bele ledice... i to je to za danes
Emilo napisal/-a:Ja kako si pa namestil tablice brez okvirckov?
Lepilo za vetrobransko steklo. Jz sm jih pa prevrtu in z netkom pritrdiv nato pa se pobarvu netke na crno pa se nic ne vidi. Samo prevrtati moras tam kjer je crka ali stevilka.
Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09