Clio 1.8 16V l.94 - se tanou 16v (Prodan)
Ekola pa so doma vecje zavore za mojga crnuha.Komplet pesta,zavorne celjusti in diski so od megana 1.6 16v.Upam,da bodo z majhnimi predelavami kmalu na mojem avtu in da bodo bremzale vsaj tolk dobr k original.
Bodo pa glede na velikost pomoje za vedno.
Se nek slikc cist na hitr:

In pa ze nek nahitr ociscen,da nahitr pobarvam dokler se ni na avtu.

Hvala Megane96 za darovan material.
Se nek slikc cist na hitr:

In pa ze nek nahitr ociscen,da nahitr pobarvam dokler se ni na avtu.

Hvala Megane96 za darovan material.
Al pa Nissana. Sj Renault, Nissan to pravjo, da je eno in isto sranje.nightmare napisal/-a:4 batne pa kdaj drugic ce se kdaj najde od kake alfe al pa porsa.
Eko zmeru diske in so debeli 21.4mm so pa rabljeni kolk je original debelina ne vem.Glede celjusti je pa tako da bom ravno zaradi teh menjal in predeloval tudi pesta in amortizerje in ce dam pol 4 batne in spet delam nosilce za te si delam zdej delo brez veze.ce mi pa ksne dostavis v roku tega tedna pol pa vzamem. 
Ma z menjavo samega ojacevalca bi pa ze skor reskirou pregrevanje zavor.
Vse to menjam zato ker bi pocasi mogu kupt nove diske in ploscice in ce se je porodila priloznost da zamenjam za vecje diske bom pac zamenjou.Ojacevalec lahko se vedno zamenam tudi kasneje itak se ze porajajo ideje o tudi vecjih zadnjih zavorah.
Vse to menjam zato ker bi pocasi mogu kupt nove diske in ploscice in ce se je porodila priloznost da zamenjam za vecje diske bom pac zamenjou.Ojacevalec lahko se vedno zamenam tudi kasneje itak se ze porajajo ideje o tudi vecjih zadnjih zavorah.