1993 Renault 5 Energy
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Avto sem imel namen prodat, ampak ker ni bilo (resnih) interesentov, sem se odlocil, da 5ko obdrzim jo pred sezono pripravim tako kot se spodobi.
Avto je komplet razstavljen, pocasi se pripravlja skoljka na svasanje (verjetno samo sprednji del + most), odstranil bom vse kar ne potrebujem za dirkanje (npr. izolacija pod armaturko + komplet ventilacija je naneslo 15kg itd), spremembe pridejo na podvozju, motorju (verjetno predelan 1.6 8V) itd.
Dela se v majhni garazi..

Motorni prostor skoraj pripravljen, na kolotekih sem pa ravnokar zacel delat..

Sam nisem

Pa se ena v "akciji"..

Avto je komplet razstavljen, pocasi se pripravlja skoljka na svasanje (verjetno samo sprednji del + most), odstranil bom vse kar ne potrebujem za dirkanje (npr. izolacija pod armaturko + komplet ventilacija je naneslo 15kg itd), spremembe pridejo na podvozju, motorju (verjetno predelan 1.6 8V) itd.
Dela se v majhni garazi..

Motorni prostor skoraj pripravljen, na kolotekih sem pa ravnokar zacel delat..

Sam nisem

Pa se ena v "akciji"..

- Primož Five
- Kraj: Logatec
Ne govor.. ..imam fleksa ze cez glavo, pa me se kar nekaj dela me cakaurosr napisal/-a:Fleks veselica
Je pa zanimivo, koliko se da prisparat na tezi (pri eni 5ki, ki ima napram novim avtomobilom zelo malo izolacije).. ..kot sem ze napisal samo izolacija pod armaturko in komplet ventilacija je naneslo 15kg, potem vsa tesnilna masa in pozarna stena (al kako se rece "steni" med obema kosama) pa se nekaj malenkosti bo naneslo se sigurno 10kg.. ..cilje je, da ima 5ka pod 700kg, ko bo koncana
kmal bo na cesti vec obnovlenih petk, kot pa unih, ki cakajo na odpad 
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v