lucka za elektroniko
Hmm nevem ampak mislim, da ce bi bila tuljava bi ti avto laufal po 3 cilindrih in bi ze takoj pri speljevanju ga sral. pri nasem meganu, ko je sla tuljava, ga je tako treslo, da smo komi prisli do servisa.coupexx napisal/-a:bral sem tukaj da bi lahko bila vzigalna tuljava!?ker namrec to se mi je zgodilo na avtocesti pol sem komaj prisel domov zdaj pa ima avto tak zvok kot da mi je sel se izpuh...hvala ti za odgovor!some1 napisal/-a:Priklopi na racunalnik in bos takoj videl, æe je lambda sonda. Mogoce je problem kje pri dotoku goriva. Poskusi spucati filter za bencin oz. lahko je crpalka bencina.
20-30e priblizno na uradnem servisu. Jaz osebno imam s temi luckami za elektroniko ter izpusnih plinov zelo slabe izkusnje.. Pravtako so me nategnili pri nakupu in ko sem priklopil na racunalnik me je skoraj kap 
Drugace pa ja, napake se vedno pobrise, ko kaksno stvar zamenjas. Ponavadi se napaka izbrise tudi sama, ce se pa ne je pa najbolje peljati nekam na tester..
Jaz imam tukaj v okolici lj. mehanika, ki mi priklopi zastonj in pogleda napake, res pa, da sem pri njemu tudi potem popravljal zadeve. Ce te zanima pisi na pm in ga lahko poklices ter vprasas.
Drugace pa ja, napake se vedno pobrise, ko kaksno stvar zamenjas. Ponavadi se napaka izbrise tudi sama, ce se pa ne je pa najbolje peljati nekam na tester..
Jaz imam tukaj v okolici lj. mehanika, ki mi priklopi zastonj in pogleda napake, res pa, da sem pri njemu tudi potem popravljal zadeve. Ce te zanima pisi na pm in ga lahko poklices ter vprasas.