Tezave z radiom clio
Tezave z radiom clio
Vceraj od kar sem odklopil akumulator,mi pri vsakem ponovnem vzigu avta radio zahteva kodo za vklop.Ce bi gdo kaj vedel o tem bi prosil za pomoc,ker mi ze gre na zivce non stop vnasati kodo.Hvala.L.p.
Kaj si samo odklopil akumulator? Radio mogoce kaj vn jemal? Ker on ima zadaj eno zicko za spomin. Kaj pa radio postaje? Ostanejo v spominu ali moras skos iskat?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
radio
Samo sem akumulator odklopil kot ze nestetokrat,in pol pri vsakem ponovnem vzigu mi zahteva kodo.HEEELLLP!!!!!!
Ja sem pa pred kakim mescem dni namesto vekslerja priklopil nek vmesnik (nevem kako se mu drugace rece)da sedaj lahko poslusam z mp3 kljuca.
Ja sem pa pred kakim mescem dni namesto vekslerja priklopil nek vmesnik (nevem kako se mu drugace rece)da sedaj lahko poslusam z mp3 kljuca.
- matejpurgar19
Pomoje tega ne bos mogel resit. ker ko odklopsis akumulator radijo izgubi napajanje in avtomatcko uklopi kodo ob ponovnem ukljucevanj8u radia. to je zascita proti kraji. Ker ce tat odklopi radijo iz napajanja se mu ob prikljucitvi odpre koda.

Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09
Saj kodo vnesem in mi radio dela,samo ko ugasnem avto pa spet ponovno zahteva kodo v tem je problem.matejpurgar19 napisal/-a:Pomoje tega ne bos mogel resit. ker ko odklopsis akumulator radijo izgubi napajanje in avtomatcko uklopi kodo ob ponovnem ukljucevanj8u radia. to je zascita proti kraji. Ker ce tat odklopi radijo iz napajanja se mu ob prikljucitvi odpre koda.
Mogoce ko vneses kodo je potrebno it kam v meni pa shranit al kaj takega. Poglej navodila ce jih mas kaj pise po vnosu kode.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG