Mene zanima ce se da odklopit blokada motorja na twingotu '99 ker mi en kljuc ne dela, poleg tega bi pa rad zamenjal centralno zaklepanje z alarmom in centr. zaklepanjem ki ima daljsi domet.
cheeky way to re-sync most renault plips
sometimes if the battery is changed on the plip, or if the button is pressed too many times out of range, the plip will go out of sync with the car, and wont disarm the immobiliser even though it will unlock the doors.
lock and unlock the car 15 times (15xlock and 15xunlock) and it will re-sync the plip to the immobiliser
Ce ti kej pomaga. Drugac sm pa jest dau za odkoderat racunalnik 90E, sam to na cliotu.
pol ga pa menda mors res samo sinhronizirat nazaj. jaz sem peljal na renault servis pa je notranji gumb za zaklep nekaj stiskal pol pa je spet delo kljuc. nic niso kasirali.
Sam fora je v unmu dalincku. Ko das narazn kljuc zgornja stran, tam ko je gumb, tisto sranje povzroca glavobol... Men je dans crknu, mam pa 3. dalincke pa zej noben ne dela. Ce pa zamenjam zgornje dele pa mi se avto se noce przgat...
No danes sm sou na RSL Levec... Popravl so mi 1. kljuc, druga 2. sta pa zanic. Popravilo kljuca stane (tko je reku ta mehanik) 50eur!!! No, placu sm 7.08eur Drugace pa ja, nov kljuc si morm narocit ki pa stane od 80 do 100eur, pa se dobava je 1.tedn Renault ane
Serge| napisal/-a:No danes sm sou na RSL Levec... Popravl so mi 1. kljuc, druga 2. sta pa zanic. Popravilo kljuca stane (tko je reku ta mehanik) 50eur!!! No, placu sm 7.08eur Drugace pa ja, nov kljuc si morm narocit ki pa stane od 80 do 100eur, pa se dobava je 1.tedn Renault ane
jaz sem bil pa na renault avtotehnika celje pa so mi rekl da je kodiranje 20eur pa se naroct bi se mogu prej.