Laguna 1.9dci

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
_BosTeK_
Kraj: Maribor

Laguna 1.9dci

Odgovor Napisal/-a _BosTeK_ »

Ima kdo to? ali kak vas sorodnik- znanec? kak je zadovoljen z tem avtom? Ali so kaksne tezave? nad 170.000 km?
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Re: Laguna 1.9dci

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Kateri letnik pa imas ogledan?
Slika
A.F.
Kraj: Cerkno / Logatec

Odgovor Napisal/-a A.F. »

Imam jo jaz - zloglasni letnik 2002 :D

lastim si jo od oktobra lani in do zdaj se ni bilo nobenih problemov - edina tezava je bila osvetlitev displeja klime, ki pa sem jo zrihtal v 15 minutah - vodic je tudi na forumu.

Z njo sem naredil cca. 18000 km. Kupil sem jo, ko je imela prevozenih 112k km in takoj opravil veliki servis - menjava jermenov in ostalega...

Drugace je baje dobro, da se jo servisira na 15000 km in ne na 30000 km, kot je tovarnisko predvideno....

Glede raznih napak je bilo veliko napisanega, najvecji problem je turbina in pa ERG ventil, ki se baje rad zapaca. Glede tezav nad 170 000 km pa zal nebi vedel, najbolj pozoren moras biti na turbino...
Uporabniški avatar
_BosTeK_

Stupo napisal/-a:Kateri letnik pa imas ogledan?
02 letnik. Mi jo ponuja en v zamenjavo za bmw
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

_BosTeK_ napisal/-a:
Stupo napisal/-a:Kateri letnik pa imas ogledan?
02 letnik. Mi jo ponuja en v zamenjavo za bmw
Prste stran......ti letniki so res katastrofalni kar se tice samih okvar motorja in elektronike.....
- turbine
- egr
- sobe
- pumpe
- el. pomik stekel
- citalci kartic
- osvetlitev klime
- senzorji zaklepanja v vratih
- ........

Drugace je Laguna perfekten avto za vozit, udoben, potegne tudi solidno, vendar ko potegnes crto in preracunas stroske izrednih popravil ti jo resnicno odsvetujem.

Ce BMW-ja ne mores prodat v tem cajtu vedi da bos Laguno ( zloglasnih letnikov ( 2001-2003 ) se toliko tezje. Laguna se na splosno izredno tezko proda. Folk se pac boji izrednih okvar itd.
Veliko je bilo povedanega kako je avto ( Reno dizel ) naenkrat usel v "iberture" in si lahko le gledal dokler ni zaribal in podobno.....zal je tko.

Vem da me bost renojevci tle gor spet sploval, samo resnicno govorim iz lastnih izkusenj....vozil sem jih 13 let ( bencince, dizle, Megane, Lagune....).
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
sonykoper
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a sonykoper »

Pri teh kilometrih so vecinoma, vse original hibe ze odpravljene, tako, da ce znas vozit dizla, in delas servise redno z kakovostnim oljem itd. ne bi smelo bit problemov. Ga pa sam za BMW ne bi zamenjal :roll: :)
A.F.

hehe, sem samo cakal na komentar od Tommy30. :D

ko to berem, bi najraje se svojo laguno zazgal..ko vidim kaj vse lahko crkne....prodat jo se jo itak ne da za en normalen denar :D

Drugace pa sem mnenja, da moras imet res smolo, da se ti vse te napake pojavijo - meni je izmed nastetega zaenkrat samo osvetlitev displeja klime crklna, kar pa lahko vsak sam zrihta, ce le nima dveh levih rok....

Glede menjave za BMW pa dvakrat premisli, ce se ti splaca. Sploh ce ti dela lepo in si zadovoljen z njim. Edina prednost lagune v primerjavi z BMWjem, ki mi sedaj pade na pamet je nizka poraba goriva, so pa zato stroski v primeru okvare toliko visji...
Uporabniški avatar
Tommy30

A.F. napisal/-a:hehe, sem samo cakal na komentar od Tommy30. :D

ko to berem, bi najraje se svojo laguno zazgal..ko vidim kaj vse lahko crkne....prodat jo se jo itak ne da za en normalen denar :D

Drugace pa sem mnenja, da moras imet res smolo, da se ti vse te napake pojavijo - meni je izmed nastetega zaenkrat samo osvetlitev displeja klime crklna, kar pa lahko vsak sam zrihta, ce le nima dveh levih rok....

Glede menjave za BMW pa dvakrat premisli, ce se ti splaca. Sploh ce ti dela lepo in si zadovoljen z njim. Edina prednost lagune v primerjavi z BMWjem, ki mi sedaj pade na pamet je nizka poraba goriva, so pa zato stroski v primeru okvare toliko visji...
Pozabil si se na visoko udobje v Laguni.....porabo si ze napisal...drugega pa niti ni vec :)
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

Pa mora bit bolj udobna, saj vecino casa sedis kje ob cesti in cakas AMZS... :)
A.F.

haha, smesno res :lol:
Uporabniški avatar
Tommy30

dolenc napisal/-a:Pa mora bit bolj udobna, saj vecino casa sedis kje ob cesti in cakas AMZS... :)
:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
_BosTeK_

sem si ze premislo hvala :D

drugace pa fantje, vidim da ste se vedno isti kot nekoc ;)
Odgovori