R5 Campus l.91 5v - 1.7 GTT wannabe
psa ni vec zivimi, kaj se mu je zgodil pa ne vem, ni hotu povedat 
slike pa konc tedna, jih se nism dal iz avta. Zadna klop je ok, voznikovega sprednjega je, kot ze receno pes pozrl na sediscu in pa del vzglavnika mu je tut teknil, sovoznikov sedez je dober, samo malo strgano usnje na sediscu.
Mehansko so brez napak, nobenga lufta nikjer, nic zmajani.
Narobe so bli na zalost skladisceni, zato pa tud niso brez napak.
slike pa konc tedna, jih se nism dal iz avta. Zadna klop je ok, voznikovega sprednjega je, kot ze receno pes pozrl na sediscu in pa del vzglavnika mu je tut teknil, sovoznikov sedez je dober, samo malo strgano usnje na sediscu.
Mehansko so brez napak, nobenga lufta nikjer, nic zmajani.
Narobe so bli na zalost skladisceni, zato pa tud niso brez napak.
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
Ce je bil dober dnar pol se da prezivet 
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
evo slike zicev zbasane v klet, sm dal se podganam moznost do sobote, da si privoscijo malo sedeza, ce jim pase
Sedisce zanic - pes pojedu peno

sovoznikov dober, samo usnje malo pretrgano na sediscu

Verjetn je pes imel se druzbo...

Zadnja klop je brez napak, razen pocenega siva.
K tapetniku nesem, ko bom davcni placal za to da sploh lahko zivim, pa se bova zmenla kaj naredit. Upam, da se bo dal in da se bo splacal popravit , kr sm dobu tut zadno polico v istem usnju. drugac zacnem igrat Loto, kr bo drago ko svinja.
p.s. So del enajste petke
Sedisce zanic - pes pojedu peno

sovoznikov dober, samo usnje malo pretrgano na sediscu

Verjetn je pes imel se druzbo...

Zadnja klop je brez napak, razen pocenega siva.
K tapetniku nesem, ko bom davcni placal za to da sploh lahko zivim, pa se bova zmenla kaj naredit. Upam, da se bo dal in da se bo splacal popravit , kr sm dobu tut zadno polico v istem usnju. drugac zacnem igrat Loto, kr bo drago ko svinja.
p.s. So del enajste petke
Zadnjič spremenil damjan, dne 14 Maj 2009, 18:38, skupaj popravljeno 1 krat.
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
Te sm jst hotu vzet se mi zdi
, pa se mi ni izslo - prodajalec iz primorske (se mi zdi
), pa tud neki lepo ohranjeni niso bli. Ampak cena je bla postena
.
No glavni razlog, da jih nisem vzel, je bil pa seveda ta, da so mi postajali vsak dan grsi
.. sem se odlocu, da v mojo petico grejo sportni
BTW, si vzel tudi tiste obloge iz prtljaznika?
LP
No glavni razlog, da jih nisem vzel, je bil pa seveda ta, da so mi postajali vsak dan grsi
BTW, si vzel tudi tiste obloge iz prtljaznika?
LP
pa ja, itak, grdi so...
Cena je prevagala, sicer ne zgledajo ne vem koliko fajn, se jih pa da zrihtat.
racunam na kompletno preoblacenje, v tem primeru bo barva crna z rdecimi sivi in ne bo usnje, ker mi ni prevec vsec - svicas ko pes pa sem pa tja se drsas.
Ce pa bo za obcutno manjso vsoto moc popraviti tele, bo pa ostalo kot je.
Cena je prevagala, sicer ne zgledajo ne vem koliko fajn, se jih pa da zrihtat.
racunam na kompletno preoblacenje, v tem primeru bo barva crna z rdecimi sivi in ne bo usnje, ker mi ni prevec vsec - svicas ko pes pa sem pa tja se drsas.
Ce pa bo za obcutno manjso vsoto moc popraviti tele, bo pa ostalo kot je.
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v

Ta avto je res borec.
Dve leti je cakal na popravilo turbota, ki se se ni zgodilo, kresnu je v prvo, pelu se je 20km, pocakal, da sem doma parkiru, potem pa strom crkne. grem gledat poblize in ugotovim, da altenator sploh ni bil povezan s gredjo, jermena nikjer za videt
v prihodnjih dve tednih gre pod tremblic, mi ga je pa skoda, kr je res avto pa pol.
5ka je spet doma, posvasana kjer je treba, delo se nadaljuje drug vikend.

R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
ni zakuhal, ali se pregrel, pumpa je bila gnana, v ekspanzijski se je voda skoz izmenjevala, ventilator je tudi delal pridno. kar se vode tice je blo vse ok.
le altenator ni bil vezan. Ne vem pa ali je vezan na isti jermen kot servo in vodna ali posebej, men ni zgledal kot da se da tut altenator stisat na isti jermen, kr je na jermenici pod altenatorjem (pa ne vem zej ziher od cesa je, kr nism pogledu, smo mel delo doma) plac za se en jermen in tud altenator ima dovolj siroko jermenico da bi lahko sprejela tisti jermen, ki poganja vodno crpalko ali pa drugi jermen, ki gre iz prej omenjene jermenice posebej na altenator.
Men je zgledala druga varianta bolj logicna, je pa dejstvo da samo altenator ni bil v teku, ostalo pa je delalo BP, na obstojecem jermenu.
le altenator ni bil vezan. Ne vem pa ali je vezan na isti jermen kot servo in vodna ali posebej, men ni zgledal kot da se da tut altenator stisat na isti jermen, kr je na jermenici pod altenatorjem (pa ne vem zej ziher od cesa je, kr nism pogledu, smo mel delo doma) plac za se en jermen in tud altenator ima dovolj siroko jermenico da bi lahko sprejela tisti jermen, ki poganja vodno crpalko ali pa drugi jermen, ki gre iz prej omenjene jermenice posebej na altenator.
Men je zgledala druga varianta bolj logicna, je pa dejstvo da samo altenator ni bil v teku, ostalo pa je delalo BP, na obstojecem jermenu.
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
Na istem mestu tudi meni rjavidamjan napisal/-a:
jz sm dal to enmu kleparju, ki je najblizji in je blo najlazji avto tja spravit. ene 2 km poljske ceste pa smo bili tam.
Za prag in podn sm zej dal 60eur, prejsnic sm dal za popravilo nosilcev odbijacev, sprednjih blatnikov in luknje na zadnjem blatniku(pri tanku), stelanje luftov, klepanje vecjih udarnin na plehu in nekaj malega cinjenja 320.
Ne vem pa al je to drago al pocen, kr ne razbijam avtov vsako leto

Za prag in podn sm zej dal 60eur, prejsnic sm dal za popravilo nosilcev odbijacev, sprednjih blatnikov in luknje na zadnjem blatniku(pri tanku), stelanje luftov, klepanje vecjih udarnin na plehu in nekaj malega cinjenja 320.
Ne vem pa al je to drago al pocen, kr ne razbijam avtov vsako leto
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
svojega sem iskal neuspesno leto in pol in sedaj po namigu s strani kolega prisel do tega. Je stal ob cesti z listom, da je naprodaj. Vec oci vec vidi.
odgovor je seveda ne, na zalost ne vem
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
en ja na avto.net, je lep samo 500eur ne dam zato da bom pol samo motor ven vzeldamjan napisal/-a:svojega sem iskal neuspesno leto in pol in sedaj po namigu s strani kolega prisel do tega. Je stal ob cesti z listom, da je naprodaj. Vec oci vec vidi.
drugac pa ko si napisal da mas zanic turbo mas tu enga poceni http://www.bolha.com/oglas3501312/garre ... ult-volvo-
upam da ti bo pomagalo