Eno vprasanje glede navigacije v Laguni ph II l.2006

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
VoltageMX
Kraj: Maribor

Eno vprasanje glede navigacije v Laguni ph II l.2006

Odgovor Napisal/-a VoltageMX »

Lep pozdrav. Zanima me do katere verzije carminata lahko se omenjena laguna "predvaja" Ali lahko predvaja tudi verzijo 28.5?, ki je na DVD-ju? Navigacija pa je ona ko se nima gumbkov na konzoli ampak spredaj na armaturki. Hvala za odgovore. Na internetu sem sicer zasledil da je ta navigacija 28.5 kompatibilna z laguno II od letnika 2006 dalje. Ampak se mi zdi da bi te morali imeti ze ono navigacijo ki ima gumbke spodaj na konzoli.
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

Ce imas navigacijo z DVD enoto in komandami kot je na tem linku http://www.gps-carminat.com/fr/cnc_pres ... ositif.php se pravi da imas na mestu kjer je vcasih bla rocna, vrteci se gumbek ala i-drive ti mora laufat vsaka nova verzija se pravi tudi V28.5, meni laufa in se parim laufa ki so jo hotli met, je pa res da ne vem kaka je dejanska razlika med 28 in 28.5
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

Re: Eno vprasanje glede navigacije v Laguni ph II l.2006

Odgovor Napisal/-a zizek »

VoltageMX napisal/-a:Lep pozdrav. Zanima me do katere verzije carminata lahko se omenjena laguna "predvaja" Ali lahko predvaja tudi verzijo 28.5?, ki je na DVD-ju? Navigacija pa je ona ko se nima gumbkov na konzoli ampak spredaj na armaturki. Hvala za odgovore. Na internetu sem sicer zasledil da je ta navigacija 28.5 kompatibilna z laguno II od letnika 2006 dalje. Ampak se mi zdi da bi te morali imeti ze ono navigacijo ki ima gumbke spodaj na konzoli.
Da ne odpiram nove teme,mene pa zanima kje in za kolko denarja lahko nabavim za mojo laguno letnik2002 cd,ker sem cisti lajik glede tega.
Uporabniški avatar
sinko

poglej na bolho ce si ne ves sam naredit, mislim pa da je ze tudi tema na forumu za te ki imajo CD, jaz sam se z temi ki imajo CD ne ukvarjam ker mam na DVD
Uporabniški avatar
VoltageMX

Eh bed..nimamo take se. tam ko bi morali biti gumbi je luknja za pijaco lol. Druagce pa ma avto carminat v26, ko je se na cdju. DVD readerja se nima. lahko bi si mislo :?
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a zizek »

sinko napisal/-a:poglej na bolho ce si ne ves sam naredit, mislim pa da je ze tudi tema na forumu za te ki imajo CD, jaz sam se z temi ki imajo CD ne ukvarjam ker mam na DVD
A ni vseeno kaj je cd ali dvd,ker sem cisto v temi glede tega.
Uporabniški avatar
sinko

e pol pa ne vem pol bos pa mogo najti koga ki ima na CD, en ma tu na forumu McBerni nekaj takega na Scenicu ce se nemotim, tako da kontaktirja njega jaz sem za te bos ki so na CD
Uporabniški avatar
sinko

zizek napisal/-a:
sinko napisal/-a:poglej na bolho ce si ne ves sam naredit, mislim pa da je ze tudi tema na forumu za te ki imajo CD, jaz sam se z temi ki imajo CD ne ukvarjam ker mam na DVD
A ni vseeno kaj je cd ali dvd,ker sem cisto v temi glede tega.
oprosti ma to je isto ko da reces kaj ni vseeno al tankas dizla al bencin je pa na dizl? itaq da ni ker CD player ti ne vrti DVD Cd-jev
Uporabniški avatar
VoltageMX

Dvomim da je 28 in pa 28.5 na cdju za dobit. Na netu sem nasel torrent 28.5 ki je velik 4.5 Gb. Bolj tezko spravis to na cd :D Ja nic te pa bom zaj probal staknit nekje cd z slovenskim jezikom edino za to naso verzijo 26.
Uporabniški avatar
sinko

pa saj jaz nisn reko da je V28 in V28.5 za na CD, jaz vem da je ta verzija za na DVD. Z SLOVENSKIM jezikom NI navigacijskega CD-ja ali DVD-ja niti software navigacije nima SLO langugage
Odgovori