CLIO EXTREME in lucka v predalu
CLIO EXTREME in lucka v predalu
Za cuda sem opazil, da omenjeni model nima lucke v predalu, ima pa narejeno in z blendo zaprto luknjo za lucko in tudi rezo za stikalo.
Zanima me ali kdo ve ce je narejena vsaj napeljava za prikljucit to zadevo, al me bo kap ko bom ugotovil, da moram se zice napeljat.
Prav tako me zanima ce ma kdo kaksno cenejso varijanto kot 4.500 sit za lucko in 3.500 sit za stikalo.
Hvala
Iztok
Zanima me ali kdo ve ce je narejena vsaj napeljava za prikljucit to zadevo, al me bo kap ko bom ugotovil, da moram se zice napeljat.
Prav tako me zanima ce ma kdo kaksno cenejso varijanto kot 4.500 sit za lucko in 3.500 sit za stikalo.
Hvala
Iztok
Ej kaj pa te mam jaz neke konektorje tam levo ob volanu, ko mam stikalo za dvigovanje in spuscanje luci!Ko dam tisto stikalo ven, mi se zraven ven prikazeta se dva konektorja, ki pa nista oz. jih nimam kam priklopit, niti ne vem za kaj sta???Pa se en problem: Ko odprem dekl za varovalke in ga obrnem saj je na notranji strani shema ki ti povem za kaj je kera varovalka, so varovalke not npr. za gretje sedeza pa tega sploh nimam!Mam pa pod sedezem en kabl, ki pa spet ni nikamor priklopljen???Toti moj Clio je ena cudna serija!!!
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
Ja itak, da so nekateri konektorji prazni.
Kaj mislite da bodo delali za vsak model posebej konektorje
Jim je cenejse notr dajat vse isto, ne glede na modele.
Tudi pri meni so kabli za gretje sedeza ( za info - ble so tudi pri cliu letnik 95), pa nimam gretja sedeza
Pa tud konektrje za sprednji sistem muske, pa nisem mel zvocnikov not
Chip
Kaj mislite da bodo delali za vsak model posebej konektorje
Jim je cenejse notr dajat vse isto, ne glede na modele.
Tudi pri meni so kabli za gretje sedeza ( za info - ble so tudi pri cliu letnik 95), pa nimam gretja sedeza
Pa tud konektrje za sprednji sistem muske, pa nisem mel zvocnikov not
Chip
Ja sam kokr se men zdi in kolikor se s prstom probal poiskat kabel skozi luknjo kjer naj bi bila lucka v predalu nisem uspel otipat nic kaj spodbudnega, kar bi mi dalo upaje da je napeljava ze potegnjena.
A ima kdo kako izkusnje kako se pri letniku 2004 armatura toliko prec potegne da bom lahko pokukal in se preprical a je napeljava al ni.
Hvala
Iztok
A ima kdo kako izkusnje kako se pri letniku 2004 armatura toliko prec potegne da bom lahko pokukal in se preprical a je napeljava al ni.
Hvala
Iztok