Megane Coupe 1.4 16V letnik 2000

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Glory napisal/-a:Pozna kdo koga vredu mehanika, ko bi mi vredu pa za poceni denar menjal na avtu jermen + vodno crpalo? Hvala vnaprej.
Material + delo za veliki servis racunaj nekje od 350eur naprej :wink:
Slika
Glory
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Glory »

Sem klicala na Stajerski avtdom pa so mi rekli ceno 500 eurov. skor me je na rit vrglo :? :?
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Glory napisal/-a:Sem klicala na Stajerski avtdom pa so mi rekli ceno 500 eurov. skor me je na rit vrglo :? :?
Sam tam okoli 400eur pa bo z materjalom kakor koli se obrnes, ker imas 16V motor...
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

sej bo ata dal :rainbow1: :rainbow1:
Glory

Vse si moram sama placat!
Kaj pa ce ne grem na avtohiso, ampak poiscem mehanika?
Moram to cimprej naredit, ker smo cakam, kdaj mi bo vtrgalo vse skupaj :?
Uporabniški avatar
Tadej

Glory napisal/-a:Vse si moram sama placat!
Kaj pa ce ne grem na avtohiso, ampak poiscem mehanika?
Moram to cimprej naredit, ker smo cakam, kdaj mi bo vtrgalo vse skupaj :?
Kolega (obi) je dal pri mehaniku (Thomas) mislim da okoli 400eur za Cliota 1,4 16V, tko, da sklepam, da bos imela podoben strosek. Ce bi imela 8v motor, bi bil pa strosek cca. pol manjsi...
Glory

Jao, samo opazam, da res ne bom nic kaj poceni dobila :? :? :? najboljse bi blo taksija si narocit al pa it kar na avtobus, hecam se :wink:
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Mene je prsu veliki servis malo manj kot 400eur. Mam pa isti avto. Megane Coupe 1.4 16V PH-2. Zamenjal mi je pa vse kar je potrebno in se menjal en lezaj. To mi je sosed rihtal, ki je mehanik in vem da so v tej ceni vecinoma sami deli.
Glory

Za celi servis na Stajerskem avtodomu bi me prislo 800 eurov, samo menjava jermena pa pumpe pa 500 eurov. nisem pricakovala taksne cene. pa ce mam 1,4 motor pa komaj kam potegne, zalet ima komaj tak preko 70 km/h. ne gre mi v glavo, da je tak drago :roll:
Uporabniški avatar
gaši
Kraj: Šentilj

Odgovor Napisal/-a gaši »

Ne hodit v kako avtohisi tega delat..idi rajs kak h kakem popoldancu..bos prisla ceneje skozi res :wink: ..
Uporabniški avatar
RobMayth
Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Odgovor Napisal/-a RobMayth »

Glory napisal/-a:Za celi servis na Stajerskem avtodomu bi me prislo 800 eurov, samo menjava jermena pa pumpe pa 500 eurov. nisem pricakovala taksne cene. pa ce mam 1,4 motor pa komaj kam potegne, zalet ima komaj tak preko 70 km/h. ne gre mi v glavo, da je tak drago :roll:
Imas Renaulta....zato pa se splaca met samo 2 stvari v zivljenju...pogrebni zavod v Iraku pa pooblasceni servis za Renaulte :wink:
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
Uporabniški avatar
Tadej

Glory napisal/-a:Za celi servis na Stajerskem avtodomu bi me prislo 800 eurov, samo menjava jermena pa pumpe pa 500 eurov. nisem pricakovala taksne cene. pa ce mam 1,4 motor pa komaj kam potegne, zalet ima komaj tak preko 70 km/h. ne gre mi v glavo, da je tak drago :roll:
Dragi deli...
Glory

RobMayth hvala za dober komentar :) zdaj koncno vidim tvoj avto, lep je :wink: za ono plastiko pa si dobil moj odgovor, gledala sem pa nikjer nic ne pise :roll:
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Ne verjamem da je pri kaksnem avtomobilu enakega razreda kot megane glavni servis kaj bistveno cenejsi.
Ce bos kje kupovala dele za servis, se pa zmeni za kaksen popust :wink:
Slika
Uporabniški avatar
RobMayth
Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Odgovor Napisal/-a RobMayth »

Glory napisal/-a:RobMayth hvala za dober komentar :) zdaj koncno vidim tvoj avto, lep je :wink: za ono plastiko pa si dobil moj odgovor, gledala sem pa nikjer nic ne pise :roll:
Jih ze imam doma, ampak so tak slabo narete da dobim nove, drugace pa hvala vseeno. Pa nisem te se opazil v Mariboru zaenkrat :D
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
Odgovori