Vse si moram sama placat!
Kaj pa ce ne grem na avtohiso, ampak poiscem mehanika?
Moram to cimprej naredit, ker smo cakam, kdaj mi bo vtrgalo vse skupaj
Glory napisal/-a:Vse si moram sama placat!
Kaj pa ce ne grem na avtohiso, ampak poiscem mehanika?
Moram to cimprej naredit, ker smo cakam, kdaj mi bo vtrgalo vse skupaj
Kolega (obi) je dal pri mehaniku (Thomas) mislim da okoli 400eur za Cliota 1,4 16V, tko, da sklepam, da bos imela podoben strosek. Ce bi imela 8v motor, bi bil pa strosek cca. pol manjsi...
Mene je prsu veliki servis malo manj kot 400eur. Mam pa isti avto. Megane Coupe 1.4 16V PH-2. Zamenjal mi je pa vse kar je potrebno in se menjal en lezaj. To mi je sosed rihtal, ki je mehanik in vem da so v tej ceni vecinoma sami deli.
Za celi servis na Stajerskem avtodomu bi me prislo 800 eurov, samo menjava jermena pa pumpe pa 500 eurov. nisem pricakovala taksne cene. pa ce mam 1,4 motor pa komaj kam potegne, zalet ima komaj tak preko 70 km/h. ne gre mi v glavo, da je tak drago
Glory napisal/-a:Za celi servis na Stajerskem avtodomu bi me prislo 800 eurov, samo menjava jermena pa pumpe pa 500 eurov. nisem pricakovala taksne cene. pa ce mam 1,4 motor pa komaj kam potegne, zalet ima komaj tak preko 70 km/h. ne gre mi v glavo, da je tak drago
Imas Renaulta....zato pa se splaca met samo 2 stvari v zivljenju...pogrebni zavod v Iraku pa pooblasceni servis za Renaulte
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
Glory napisal/-a:Za celi servis na Stajerskem avtodomu bi me prislo 800 eurov, samo menjava jermena pa pumpe pa 500 eurov. nisem pricakovala taksne cene. pa ce mam 1,4 motor pa komaj kam potegne, zalet ima komaj tak preko 70 km/h. ne gre mi v glavo, da je tak drago
Ne verjamem da je pri kaksnem avtomobilu enakega razreda kot megane glavni servis kaj bistveno cenejsi.
Ce bos kje kupovala dele za servis, se pa zmeni za kaksen popust
Glory napisal/-a:RobMayth hvala za dober komentar zdaj koncno vidim tvoj avto, lep je za ono plastiko pa si dobil moj odgovor, gledala sem pa nikjer nic ne pise
Jih ze imam doma, ampak so tak slabo narete da dobim nove, drugace pa hvala vseeno. Pa nisem te se opazil v Mariboru zaenkrat
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...