fantje...ko smo že pri naknadnjih vgradnjah...tud sam sem si naknadno montiral tempomat v laguno letnik 2002 in deluje super. pa me zanima ali je mogoče vgradit tudi ESP?? (laguna ima paket opreme privilege) na mestu kjer so stikala za govor, tempomat in esp imam konektor za esp in žice vodijo v računalnik. nevem pa kako je iz čutili na gumah in pa v volanu...mi zna gdo kaj pomagat v tem? pa še nekaj...glede na to da imam konektor za esp, predvidevam da je program v računalniku ane...
LP
O tem je že tudi nekaj napisano. Če ni tipal ESP ne dela. Daj tipko gor in probaj izklopiti ESP. Če se ti pojavi kak napis o izklopu EPS-je, potem dela, drugače ne.
denisn sepravi če tipal ni, potem ne dela, če pa tipala so bi pa prepoznou zadevo in delat? a v računalniku pa program obstaja, al bi se mogu naknadno inštalerat?
pozdravljeni!
ali morda gdo ve kako izgleda tipalo za ESP na volanu in kje naj bi se nahajal? da zadevo malo razstavim in pogledam če so tipala ugrajena ali ne...
Deniss napisal/-a:Tipke za ESP ni na vloanu ampak je tam kjer je obkroženo
opala, mal sva se narobe razumela:D mislil sem tipalo kot senzor za nagib volana, ki zaznava kako je volan obrnjen, v katero smer,...itd nekje za volanom je...
Deniss napisal/-a:Aja tipalo sem površno prebral se opravičujem.
LP
ah, meni se to redno dogaja:D sem pa ugotovil, da naj bi to bila neka bakrena špula - bakrena tuljava ali nekaj podobnega? bom jutri malo pogledal, upam da bo zadetek v polno:D