Popravilo klime v Mariboru
Popravilo klime v Mariboru
A ve kdo mogoce ce kje v mb popravljajo klime. Imam laguno II, pa je verjetno okrog kompresorja nekaj narobe, ker sem dal napolnit klimo pa vseeno ne dela. Bil sem na stajerskem avtodomu pa je reko da bi priso na vrsto po praznikih samo za na tester ga dat. Omeno je da na studencih nekdo popravlja. Ve kdo kje je to oz. kak se firmi rece?
Laguna 1.8 16v

Mogoce je mislil PS Avtocenter Zivcec na Studencih. Nahaja se pa ob cesti za Ruse, ce gres iz MB na desni strani, malo naprej od starega zelezniskega pehoda, proti merkurju, ki je sedaj samo za pesce. Pa ce si iz MB tak verjetno ves v glavnem ne mores zgresit. Ali pa Petovia avto na teznem, tam prides na tester takoj na vrsto, ker imajo reno minutko. Povprasaj malo.
Renault Laguna Grandtour 1.9dci priv.lux l.04
Najboljsi in najcenejsi, ter posten serviser klim in elektronike za avtomobile je v Bohovi pise se pa Orthaber, meni je 3 leta na Oplu servisiral klimo, brez racuna in vedno garancijo priznal.
Res fer in posten clovek, pa strokovnjak na svojem podrocju...
Pa ne me omenjat in moje Vectre,ker bo sive lase dobil hehehe
Res fer in posten clovek, pa strokovnjak na svojem podrocju...
Pa ne me omenjat in moje Vectre,ker bo sive lase dobil hehehe
Hja moj predragi Opel se nikakor ni hotel sprijazniti klimo, malo sem narobe napisal 3 leta, drugo leto kiler za klimo, ker ga je prvo leto pritisk iz kompresorja (novegaBRUKI napisal/-a:Zanimivo....
Tri leta servisiral klimo....katera se servisira na dve leti....
Pa tudi reklamacije je zmeraj uposteval...jih je bilo veliko???
lp
Ja res sem avto 2x letno k njemu vozil, ker je bil v klimi res veliki problem, ampak vedno ni bilo problema, pa tud kasiral mi ni, razen material, ali pa se to ne (polnil pa mi jo je ziher 6-7 x)
- stajerc007
- Kraj: Vitomarci