tudi to sem razmisljal samo imam air-bag v sedezu in zato sem to idejo opustil. Zamenjal bi tudi volan ampak razlog je air-bag.mloncar napisal/-a: Namesto H pasov si raje kupi dober dirkalni sedez.
Clio I ph1 1.4, l.'94 - by Jero
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Ne, ne bi jst tko naredu ker vem kako pride tak pas pritrjen,zato pa me je zanimal kako mas za to poskrbljeno ti ker na sliki se ne vidi najbolje.jero_13 napisal/-a:Night, ne niso okol vzglavnika namotani... Sej vem da bi ti tko naredu, ampak moji so fixirani tko k morjo bit. Ce te zanima pa prit v petek na lokalca v LJ pa bos vidu...
- Primož Five
- Kraj: Logatec
OK, sej priznam za normaln promet so res zlo nerodni, k se res ne mors okol obracat, sicer pa za to so pa na avtu spegli
@Night: bom sam zate pofotku pa prlepu smle slikce kko so fixirani, ok?
@schik: Nabavu sm jih pa v Mega d.o.o. Njihova stran: http://www.mega-racing.si/ Sicer pa so za 1x v avtu se navadni zici, bo bols pol ko bojo od ventilerja not.
@Night: bom sam zate pofotku pa prlepu smle slikce kko so fixirani, ok?
@schik: Nabavu sm jih pa v Mega d.o.o. Njihova stran: http://www.mega-racing.si/ Sicer pa so za 1x v avtu se navadni zici, bo bols pol ko bojo od ventilerja not.

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
No evo dons koncno zmonteru oba pasova in moram rect da je (za 1x) zadeva zlo fajn. Bo pa ziher se bols ko bojo drugi zici not.
Tkole pa zgleda ta zadeva. Fixiran je pa spredi tm ko je fixiran serijski pas, zadi pa je fixiran na stebricku, n vrhu, tam ko je privijacen zadni pas.
Mors pa pazit da ni prenisko (najbolse je da je cist horizontalno)

Slike bom dal pa ju3, ko dobim digitalca nazaj.
LP
Tkole pa zgleda ta zadeva. Fixiran je pa spredi tm ko je fixiran serijski pas, zadi pa je fixiran na stebricku, n vrhu, tam ko je privijacen zadni pas.
Mors pa pazit da ni prenisko (najbolse je da je cist horizontalno)

Slike bom dal pa ju3, ko dobim digitalca nazaj.
LP

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije