Vidim da mas bolj majhen buðet, mogoce kaj takega, locen sistem...
http://www.nakupovanje.net/avtozvocniki ... pr-1159861
Pa ce ne mislis vec upgrade-at sistema daj spredaj in zadaj enako pa zdravo. Ceprav jst bi rajse vrgel tisti denar ki bi sel za zadnji sistem v prednjega, nekaj takega:
http://caraudioempire.com/avtozvocniki- ... pr-1145627
Bi pa v vsakem primeru bilo najbolse prednji sistem, ojacevalec, woofer.
vgradnja zvocnikov
Ce mene spomin ne vara, ko sem nekaj casa nazaj montiral v twingota ima tudi spredaj 13cm zvocnike.
Oziroma, ce sem se bolj specificen, v vratih manj kot 13cm zvocnikov se nisem videl (da ne bo pomote, govori se o kvazi bass zvocnikih in ne midih).
LP
Oziroma, ce sem se bolj specificen, v vratih manj kot 13cm zvocnikov se nisem videl (da ne bo pomote, govori se o kvazi bass zvocnikih in ne midih).
LP
Zadnjič spremenil Ziga00, dne 21 Apr 2009, 21:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večPotem vrzi noter tak premer kot spravis, pa v takem cenovnem obsegu kot si lahko privoscis, pa basta. Sej igralo bo, to je pa tudi vse...klemzy napisal/-a:nic upgradanja kar naredim zdaj bo konec
torej, zadej mam 13 cm, spredaj 10
za zadej nism cisto ziher, ker nisem rezal plastike da bi videl, ampak pokrovcek cez je 13cm
to ne spremeni veliko da mam spredaj 10 imam prav?
Če je ravno, ni zabavno.
ne u vrata v armaturkoZiga00 napisal/-a:Ce mene spomin ne vara, ko sem nekaj casa nazaj montiral v twingota ima tudi spredaj 13cm zvocnike.
LP
v armaturki ma zdaj se originalne zvocnike premera 10cm
no ubistvu ko sem nacel temo sploh nisemv edel kaj bi dal notr nit nic....
zdaj priblizno vem tko da hvala
bom notr vrgu najbrz pioneerje a pa blaupunkt, nekje za 50, 60 eurou, samo spredaj 10cm, ali 13 ce mogoce spraivm, vendar dvomim
itak delam to da bom jaz dobr slisal ne uni zadej
hvala za vse informacije in pomoc
Proud owner of twingo