resno, "sam" 50 eur, sem bil zraven. kupcija stoletja, pa se skor ko novi so.Waxxx napisal/-a:Ja najbrz!?Ziiga napisal/-a:50 ojrotov
Clio I ph1 1.4, l.'94 - by Jero
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
no ja, brez veze... Je pa ni. Ce ne druzga vsaj hudo zgleda, pa se bolsi obcutek mas k not sedis. sej ko se bo porihtu do kraja tale jajcek bo tut po svoje stroj... Nbo ventilar, ampak za cez ovinke tisat bo cizt ok. Tkt pa bojo prsl do izraza teli pasovi.

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
kuk pa pridejo taksni pasovi? Kaj pa potem homologacija?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Kje si to nabavu? Mogoce si omislim za svojga Coupeja, ki me vcasih malo premetava. Mogoce pridem na lokalca da vidim kk se sedi v tem pa se pol raje odlocim. Sedezi sicer so malo skoljkasti ampak ni to to.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Ne zastopim zakaj imate taksno veselje H pasove "tlacit" v avtomobile za vsakodnevno uporabo. Slej kot prej boste ugotovili, da za to niso primerni oz ce se gre samo za izgled in pas ni dobro "nasponan" potem recimo, da vas zastopim (ampak v tem primeru pas ne opravlja svoje funkcije tako kot bi jo moral oz jo lahko opravlja), ce pa imas pas dobro zategnjen, se pa niti nazaj ne mores obrniti in so za dnevno uporabo neuporabni.
To govorim iz lastnih izkusenj, saj sem se kar nekaj casa vozil (vsakodnevno) z dirkalnim sedezem in navadnim pasom (odlicna kombinacija) na dirkah pa uporabljam se H pasove in sem prisel do zakljucka, da H pasovi so "no go" za vsakodnevno uporabo.
Je pa tudi res.. ..100 ljudi, 100 cudi oz 100 zensk, 200 josk

To govorim iz lastnih izkusenj, saj sem se kar nekaj casa vozil (vsakodnevno) z dirkalnim sedezem in navadnim pasom (odlicna kombinacija) na dirkah pa uporabljam se H pasove in sem prisel do zakljucka, da H pasovi so "no go" za vsakodnevno uporabo.
Je pa tudi res.. ..100 ljudi, 100 cudi oz 100 zensk, 200 josk
Namesto H pasov si raje kupi dober dirkalni sedez.schik napisal/-a:Kje si to nabavu? Mogoce si omislim za svojga Coupeja, ki me vcasih malo premetava. Mogoce pridem na lokalca da vidim kk se sedi v tem pa se pol raje odlocim. Sedezi sicer so malo skoljkasti ampak ni to to.