Novi megane coupe - 2.0 TCe 2009

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
LOJTRCA

Odgovor Napisal/-a LOJTRCA »

ToomY napisal/-a:lepi so tile novi megancki sploh v 3 vratni verziji.... zdei kr en val teh novih meganov na forumu :roll: :D
... sam pr temu mi barva sploh ni vsec... ce bi ze kupoval bi uzel belga al pa mogoce crnga... pa litke majo pa vsi po vrsti glupe.. vse so premajne ( ce ni 18" grdo zgleda k ma ogromne koloteke) pa grdih oblik so...
Drgac velik varnih km ker masinca je pa kr uredu tnnnnnnn :lol:
Barva: crnega sem ze imel, bel je zdaj ze cist vsak, to je pa cist njegova barva.
Glede litk, pa ksenonk je pa tkole: najprej sem hotel 1.4 TCe s ksenonkam,...(prevec je tega, da bi nasteval), ampak ker ga se ne delajo, sem se eno jutro odlocu, da si vzamem dopust in kupim takega, ki ga pac imajo na zalogi. Evo! Ce mas dnar, je vse mogoce! :a2_jee
Cena: vse je stvar pogajanja.
Vozne lastnosti: Gre k hudic! :evil: Je se prezgodi o tem razpravlat.
Oprema: Dynamique + paket udobje

To je to.
Uporabniški avatar
JaaN
Kraj: SLO - 04

Odgovor Napisal/-a JaaN »

Par dni nazaj sem videl (skoraj) skupaj parkirana megana (coupe) in golfa (oba zadnja generacija) in je megane na pogled neprimerno lepsi (beri: deluje veliko novejsi).

3-vratni model so zadelni na polno! Barva, ki si jo izbral je pa tudi brutalna! 8)

Hja ta avto bi res rad 1x imel. :)
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
Uporabniški avatar
ClioOwner

Odgovor Napisal/-a ClioOwner »

Ah tu sploh ni debate, Golf 6 zgleda ko en olupek proti temu.

Drgac pa stroj, zelo lep avtic.
Uporabniški avatar
djordjevic
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a djordjevic »

ClioOwner napisal/-a:Ah tu sploh ni debate, Golf 6 zgleda ko en olupek proti temu..
Od zadaj ze, od spredaj pa golf poseka megana.
Uporabniški avatar
LOJTRCA

Slika http://www.shrani.si/f/3e/BK/3ZEIVMN2/img0502.jpg Slika Slika Slika Slika Cez praznike sem se podal malo na izlet,tko da lahko sedaj povem malo vec o avtu. Poraba se vrti okoli 8.5l/100 ,res pa da nisem stevca se nic resetiral. Imam pa zelo veliko krajsih vozenj, pa tudi uzitek ga je malo bolj stisniti, saj avto vlece iz nizkih obratov. Vse se dogaja do 3000 obratov. Prej sem imel megana II 1.6 16V . Glede motorja se res no more primerjati, imel pa je boljsi oprijem sedezev, in pa boljse ozvocenje. [/img]
Uporabniški avatar
Fuego 85

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

djordjevic napisal/-a:
ClioOwner napisal/-a:Ah tu sploh ni debate, Golf 6 zgleda ko en olupek proti temu..
Od zadaj ze, od spredaj pa golf poseka megana.
To je galerija in ne zabavni koticek :wink:

Lp
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

hud je ko ... dans se glih za enim takim pelov v lj.

Ka pa feltne mislis kako spremembo delat?
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
JaaN
Kraj: SLO - 04

Odgovor Napisal/-a JaaN »

Glede na to da je pod pokrovom "prava" stvar, bi si lahko pri Renaultu domislili malo "lepsi" (beri sportnejsi) zakljucek izpuha.
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

JaaN napisal/-a:Glede na to da je pod pokrovom "prava" stvar, bi si lahko pri Renaultu domislili malo "lepsi" (beri sportnejsi) zakljucek izpuha.
sj lahko dokupis podaljsek zadnjega odbijaca pa ma potem nas redini tako lukno za auspuh kao.. ampak je le nastavk .. auspuh pa se vedno ostane tam kot je biv prej..se pravi samo za izgled je itsti podalsek..
Slika
Uporabniški avatar
LOJTRCA

gagi?d hype napisal/-a:hud je ko ... dans se glih za enim takim pelov v lj.

Ka pa feltne mislis kako spremembo delat?
Imel sem Astro GSI, cliota 1.8 16v, megane II exeption oprema in sedaj tega Tce-ja. Nikoli nisem pri nobenemu nic spreminjal, ker mislim , da je v osnovi avto lep in mu ni treba nic dodajati. Mogoce bom te feltne uporabil za zimske gume. razmisljal sem o originalnih spojlerjih, ampak potem bi imel probleme z garazo.
Odgovori